Event ♡ Adidas Pure Boost X challenge

Pure Boost x | Freud and Fries

Daar stond ik dan. Buiten in de kou. In een legging en vest. Geen winterjas of sjaal te bekennen. Plassen water overal. Waar ik steeds weer opnieuw indook. Ik doopte er mijn bovenbenen in. Opnieuw. En opnieuw. En dat zo’n veertig keer. Het sneeuwde. Ik deed sit-ups. Zo’n negentig keer. Steeds weer met mijn rug in die plas water. En opnieuw. En squats. Tweehonderd. Dat las je goed, ja.

Naast in Utrecht op de Nationale Gezondheidsbeurs bracht ik afgelopen weekend door in Amsterdam. Waarom? Hoorde ik op Valentijnsdag niet binnen te zitten in een chique restaurant met een heerlijke maaltijd bij kaarslicht? Hoorde het niet warm en cosy te zijn? hoorde ik op zijn minst niet – als echt kattenvrouwtje – met mijn twee jongens te zijn?

Nope. Ik lag ergens in het Westerpark op de grond mezelf in het zweet te werken. En dat allemaal omdat Gudrun het in haar knappe koppie had gehaald me op te geven voor de Adidas Pure Boost X challenge. Als soort van date.

Pure Boost x | Freud and Fries

En, I loved it!

Dit was werkelijk de tofste Valentijnsdag ooit. Er is flink wat voor nodig om dit te overtreffen (dus ehh, succes toekomstige soulmate).

Afgelopen zondag, 14 februari inderdaad, reisde ik anderhalf uur naar Amsterdam om mezelf te hijsen in een nieuwe outfit van Adidas en natuurlijk de Pure Boost X, waar het allemaal om te doen was. Hele toffe schoenen, net wat anders dan anders doordat niet je gehele schoen aan de zool zit maar alleen het voor- en achterstuk. In het midden heb je dus een gat. Jup.

Het sneeuwde. Het was koud. Maar maakt niet uit, we kregen een baksteen in de hand gedrukt (of eigenlijk, we moesten ‘m zelf pakken) en vertrokken naar het Westerpark. Daar kregen we te horen wat de challenge was:

  • 240 burpees
  • 2100 keer jump ropes
  • 600 squats
  • 360 situps
  • 60 runs
  • 240 hoorays

Te verdelen over ons team van zes (#teamhealthyfans, woehoe!). Vijf minuten de tijd om de strategie te bepalen.

Pure Boost x | Freud and Fries

En we gingen. Het maakte niet langer uit dat het sneeuwde, dat het nat was, dat het koud en vies buiten was. We gingen. Als een speer. Wie er won?

Pure Boost x | Freud and Fries

Wij niet helaas, maar we zaten slechts elf seconden achter de winnaars, woehoe!

Vervolgens gingen we met flinke snelheid (Gudrun en ik in ieder geval) terug naar het gebouw waar we ons hadden omgekleed want daar wachtte een heerlijke lunch op ons! Maar niet nadat we zelf het dessert hadden klaargemaakt.

Wat een ongelofelijk heerlijke dag! Zou ik het overdoen?

JAZEKER!

Pure Boost x | Freud and Fries

En de Adidas Pure Boost X?

Die lopen echt top! Misschien is dat het effect van gekregen schoenen maar ik vind ze echt enorm fijn lopen. Dat merkte ik al op zondag en daarna ook toen ik in mijn gym op de loopband stond. Ik kan niet wachten tot het mooi weer is (want ja, ik ben zo’n mooi-weer-loper) en ik ze écht kan gaan testen! Wellicht tijdens de Marikenloop hier in Nijmegen want WOEPWOEP, ik ga meedoen!

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Foto’s komen van Joyce Bongers!

2 reacties op “Event ♡ Adidas Pure Boost X challenge”

  1. Gudrun schreef:

    Liefdeliefdeliefdeeeee, het was zo leeeuuuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *