Eerlijk gezegd stond de gedachte aan overnight oats me nooit zo aan. Misschien omdat ik ‘s avonds nooit echt zin heb om mijn ontbijt klaar te maken (dat is écht zo’n ochtendmomentje) en misschien dat ik het niet van toeval wil laten afhangen of ik ook werkelijk zin heb in hetgeen ik de mezelf de volgende dag voorschotel. Wat als ik nu ‘s ochtends meer zin heb in kwark in plaats van havermout?
Echter, op sommige dagen heb ik nu eenmaal wat minder tijd om mijn ontbijt te maken (lees: meer tijd nodig om uit bed te komen) en dan is het maar wat fijn dat er iets op me staat te wachten wat amper moeite kost. Bovendien, de afgelopen dagen heb ik enorm genoten van de geur van appel en kaneel wanneer ik de koelkastdeur opentrok. Alsof er een heuse appeltaart op me stond te wachten…
Ja, daar krijg ik ‘s ochtends dan weer extra trek van…
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: