Breakfast ♡ Overnight oats appeltaartje

Overnight oats | Freud and Fries

Eerlijk gezegd stond de gedachte aan overnight oats me nooit zo aan. Misschien omdat ik ‘s avonds nooit echt zin heb om mijn ontbijt klaar te maken (dat is écht zo’n ochtendmomentje) en misschien dat ik het niet van toeval wil laten afhangen of ik ook werkelijk zin heb in hetgeen ik de mezelf de volgende dag voorschotel. Wat als ik nu ‘s ochtends meer zin heb in kwark in plaats van havermout?

Echter, op sommige dagen heb ik nu eenmaal wat minder tijd om mijn ontbijt te maken (lees: meer tijd nodig om uit bed te komen) en dan is het maar wat fijn dat er iets op me staat te wachten wat amper moeite kost. Bovendien, de afgelopen dagen heb ik enorm genoten van de geur van appel en kaneel wanneer ik de koelkastdeur opentrok. Alsof er een heuse appeltaart op me stond te wachten…

Ja, daar krijg ik ‘s ochtends dan weer extra trek van…

Breakfast ♡ Overnight oats appeltaartje
Print
Door:
Wat heb je nodig
  • 150 gram courgette
  • 70 gram appel
  • 50 gram havermout
  • ¼ tl kaneel
  • 5 druppels vanille Flav Drops
  • 300 ml melk (bijv. karnemelk, Coconut Original of amandelmelk)
Wat moet je doen
  1. Snijd de courgette en appel in grove stukken, rasp of maal fijn in een kleine keukenmachine.
  2. Voeg vervolgens alle ingrediënten samen en doe in een glazen potje, glas of schaaltje.
  3. Laat een nacht in de koelkast staan en maak de volgende dag af met eventueel nog wat extra stukjes appel en kaneel.
Serving size: 1 Calorieën: 355 Vetten: 6 Koolhydraten: 58 Vezels: 4 Eiwitten: 13
Extra
Totale recept:
Kcal: 355; v/k/e/vez: 6g, 58g, 13g, 4g.

VOLG FREUD AND FRIES OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!


En anders heb je nog deze ontbijtjes…

Ontbijtpizza

Fruity ontbijtpizza | Freud and Fries

Protein Snickers ontbijt

Bananenbrood beslag

Bananenbrood pudding | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: