400 ml (1 blik) vette kokosmelk (ik gebruikte Jumbo Huismerk) - voor kokosslagroom
Wat moet je doen
Breng het water en de kokosolie in een klein pannetje aan de kook.
Voeg de bloem toe, begin onmiddellijk met roeren en haal de pan van het fornuis. Het wordt nu een dikke massa.
Verplaats het deeg naar een kom en voeg de eieren toe. Roer het geheel tot het op puree begint te lijken. In het begin kan het wat klonterig zijn maar blijf vooral roeren (tot je last van je arm begint te doen). Na zo'n 5 minuten heb je een licht plakkerig deeg.
Rol 12 balletjes van zo'n 20-25 gram.
Bak 25-30 minuten in de oven op 180º (hete lucht). Laat de soesjes volledig afkoelen.
Vul de soesjes met een spuitzak met kokosslagroom door de tuit aan de onderkant door het deeg te prikken en de slagroom erin te spuiten. Je hebt ongeveer de helft van de slagroom nodig. Voor een DIY check hier: DIY kokosslagroom maken.