Protein banana wraps
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 5
 
Hoe lekker kan simpel zijn? Deze protein banana wraps zijn zeker foodporn-waardig maar desalniettemin enorm gezond!
Wat heb je nodig
Wrap
Per wrap
Wat moet je doen
  1. Mix de ingrediënten voor de wrap samen met een vork.
  2. Zet een koekenpan op hoog vuur en laat goed heet worden. Spray met non-stick spray.
  3. Giet steeds een volle opscheplepel in de pan en draai meteen de pan rond zodat het beslag zo dun mogelijk spreidt.
  4. Bak kort tot de randen bruin worden, draai om en bak nog heel even. (De onderkant zal op een pannenkoek lijken maar doordat je de andere kant slechts kort bakt heeft deze meer weg van een tortilla; deze kant gebruik je dan ook als buitenkant van de banana wrap).
  5. Bak het gehele beslag op dezelfde wijze (ik haalde er 5 stuks uit) en laat even afkoelen.
  6. Besmeer elke wrap aan de donkere kant met pindakaas. Snijd de uiteinden van de banaan, zodat deze goed past in de wrap en rol vervolgens in de wrap.
  7. Stapel op een bord en serveer met gesmolten chocolade en kokosrasp.
Extra
Wraps zonder banaan of pindakaas:
Cal: 143; v/k/e: 2g, 5g, 25g.

Wraps met vulling (20 gram pindakaas, 90 gram banaan, maar zonder optionele topping):
Cal: 1.169; v/k/e: 56g, 100g, 57g.

TIP:
Stop deze wraps een uur in de vriezer en eet ze semi-bevroren!
Voedingswaarde
Serving size: 1* Calorieën: 234 Vetten: 11 Koolhydraten: 20 Eiwitten: 11
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/protein-banana-wraps/