Optioneel: stevia, suiker of andere zoetstof naar keuze
Wat moet je doen
Voor de wafels
Verhit een wafelijzer tot middelheet.
Mix de ingrediënten voor de wafels samen tot een geheel en giet ongeveer eenderde erin (afhankelijk van de grootte van je wafelijzer natuurlijk). Bak ongeveer vier minuten of tot de wafels klaar zijn.
Doe hetzelfde voor de rest van het beslag.
Voor de pompoenslagroom
Zorg dat de kokosroom een nacht van tevoren in de koelkast is geplaatst zodat kokoswater en kokosroom gescheiden zijn.
Schep de room uit het blik in een schaal en meng met de overige ingrediënten.
Klop op tot stevig. Indien je een echt goed dikke kokosroom hebt is caseïne niet per se nodig en kan dit ook vervangen worden door whey (of minder caseïne).
Extra
Wafels: Cal: 476; v/k/e: 18g, 34g, 44g.
Pompoenslagroom: Dit is een beetje afhankelijk van hoeveel je gebruikt.