Peanut butter banana protein fluff met karamel
Door: 
Prep time: 
Total time: 
Serves: 1
 
Wat heb je nodig
  • 100 gram bevroren banaan (het liefst in stukken)
  • 2 bakjes ijsklontjes (ongeveer 360 gram)
  • 28 gram Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop)) (banaan of vanille)
  • 140 ml karnemelk (of zoveel als nodig om het net romig te krijgen)
  • Een goede scheut Walden Farms Caramel Syrup
  • 10 gram Pinda & Caramel Pasta (voorheen verkrijgbaar bij Body en Fitshop - wellicht verkrijgbaar bij de Pindakaaswinkel)
Wat moet je doen
  1. Maak de protein fluff volgens recept met de bevroren banaan, caseïne, melk en het ijs, zoals je hier vindt.
  2. Schep de fluff in een glas of schaal en meng hier de karamelsiroop doorheen. Maak af met een in de lengte doorgesneden halve banaan en een goede lepel pindakaas (die je er vervolgens lekker doorheen swirlt).
Extra
Cal: 322; v/k/e/vez: 5g, 37g, 31g, 4g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 322 Vetten: 5 Koolhydraten: 37 Vezels: 4 Eiwitten: 31
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/peanut-butter-banana-protein-fluff-met-karamel/