Low carb crêpes met pindakaas
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 1
 
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Doe de eieren, karnemelk en kokosmeel samen in een kom en meng tot een geheel. Om het beslag wat zoeter te maken kun je nog wat druppels stevia toevoegen.
  2. Breng een koekenpan op temperatuur (middenhoog) en spray met non-stick spray of gebruik olie.
  3. Doe steeds een dunne laag beslag in de koekenpan en draai de pan direct rond zodat het beslag goed kan verspreiden.
  4. Bak de crêpes lichtgoudbruin aan beide kanten (ongeveer 2-3 minuten). Breng geleidelijk aan ook het temperatuur van het fornuis omlaag zodat de crêpes niet te donker worden. Ik haalde vijf middelgrote stuks uit het beslag.
  5. Verwarm de pindakaas met het water in de magnetron en meng om een vloeibare pindakaas te krijgen.
  6. Vouw de crêpes, lepel de vloeibare pindakaas er overheen en serveer met verse of ontdooide aardbeien.
Extra
Recept, zonder aardbeien:
Cal: 314; v/k/e/vez: 24g, 3g, 20g, 6g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 314 Vetten: 24 Koolhydraten: 3 Vezels: 6 Eiwitten: 20
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/low-carb-crepes-met-pindakaas/