Zomerse kip hussel
Door: Monique
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
- 15 gr kokosolie
- 1 rode ui (52 gram)
- 118 gram courgette
- 94 gram broccoli
- 35 gram paprika
- 170 gram zoete aardappel
- 100 gram kipfilethaasjes
- 50 gram verse spinaziebladeren
- Verhit een koekenpan en laat de kokosolie smelten.
- Pel en snijd de rode ui ondertussen in ringen. Bak deze in de pan tot het bruin begint te worden en je keuken heerlijk naar gebakken ui ruikt!
- Voeg vervolgens de kipfilet toe en bak tot goudbruin aan beide kanten.
- Snijd de courgette in halve maantjes, de broccoli in kleinere stukken en de paprika en zoete aardappel in blokjes. Voeg ook deze toe aan de koekenpan.
- Bak ongeveer 10-15 minuten tot gaar en licht gebruind.
- Maak je bord op met de spinaziebladeren en schep hierover de ingrediënten uit de koekenpan.
- Voilà! Easy peasy dinner!
Cal: 502; v/k/e/vez: 18g, 53g, 33g, 9g.
Calorieën: 502 Vetten: 18 Koolhydraten: 53 Vezels: 9 Eiwitten: 33
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/zomerse-kiphussel-met-zoete-aardappel/
3.5.3208