Magioni pizza met geitenkaas
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 1
 
Wat heb je nodig
  • 1 Magioni bloemkoolpizza
  • 55 gram tomatenpasta (uit zo'n blikje - dat was wat ik eruit haalde, je kunt hem ook helemaal leeg maken natuurlijk)
  • 50 gram cherrytomaatjes, in partjes
  • 75 gram courgette, in halve plakjes
  • 25 gram rode ui, in ringen
  • 40 gram smeerbare geitenkaas (ik gebruikte die van Bettine)
  • 1 plakje kipfilet (of meer natuurlijk)
  • Een handje rucola
Wat moet je doen
  1. Verwarm de oven op 220ºC.
  2. Men neme een Magioni pizza. Snijd de cherrytomaatjes in partjes, de courgette in plakjes en weer door de helft en de rode ui in ringen (zoals hierboven al aangegeven).
  3. Besmeer de pizza met de tomatenpasta en beleg met de groenten.
  4. Kwak er vervolgens de geitenkaas overheen en scheur de kipfilet in kleine stukjes en verdeel ook over de pizza.
  5. Bak, zoals op de verpakking aangegeven, de pizza op 220ºC in de oven voor zo'n 8-12 (bij mij was 11 perfect) minuten.
  6. Voeg nog wat rucola toe en EET SMAKELIJK!
Extra
Cal: 554; v/k/e/vez: 14g, 82g, 23g, 8g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 554 Vetten: 14 Koolhydraten: 82 Vezels: 8 Eiwitten: 23
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/magioni-pizza-met-geitenkaas/