Zomerse spiegelei op rijstwafel
Door: Monique
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
- 60 gram Vloeibaar Eiwit of 2 eiwitten
- 1 heel ei
- 3-4 snoeptomaatjes
- Een paar schijfjes courgette
- Barbecuekruiden (ik gebruikte hiervoor de Herbs & Spices van Body en Fit) naar smaak
- Peper en zout naar smaak
- 3 rijstwafels (of meer, feel free)
- Verhit een koekenpan met olijf- of kokosolie of een non-stickspray.
- Voeg als eerste het (vloeibaar) eiwit toe en vervolgens het hele ei.
- Snijd de snoeptomaatjes in kleine plakjes en de schijfjes courgette in vieren en verdeel over het ei terwijl het al licht begint te stollen.
- Strooi nog wat peper en zout en de barbecuekruiden over het ei.
- Hak/snijd het ei in drie parten met een (houten) spatel en schep elk deel op een rijstwafel.
Cal: 125; v/k/e: 6g, 4g, 14g.
Serving size: 1 Calorieën: 125 Vetten: 6 Koolhydraten: 4 Eiwitten: 14
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/zomerse-spiegelei-op-rijstwafel/
3.5.3226