Rijstpannetje met vegetarisch filetlapje
Door: Monique
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 2
- 100 gram (droge) rijst
- 400 gram champignon
- 1 prei (ong. 110 gram)
- 420 gram (uitlekgewicht) erwtjes en worteltjes
- 2 tl pesto
- 2 vegetarische filetlapjes (van Vivera)
- Kook de rijst volgens instructies op de verpakking.
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
- Maak de groenten schoon. Snijd de champignons in vieren en de prei in schijfjes. Laat de erwtjes en worteltjes uitlekken
- Bak de prei ongeveer 5-10 minuten in de koekenpan tot grotendeels bruin en voeg dan de champignons toe.
- Voeg, wanneer ook de champignons gebakken zijn, de erwtjes en worteltjes toe.
- Voeg dan ook de pesto toe. Roer deze er goed doorheen.
- Giet de rijst af wanneer deze klaar is en schep ook door de groenten.
- Bak de filetlapjes kort in een koekenpan (eventueel dezelfde koekenpan die je gebruikte voor het rijstpannetje), volgens instructies op de verpakking.
- Schep alles in een kom en serveer de filetlapjes erbij. Eet smakelijk!
Totale recept:
Kcal: 911; v/k/e/vez: 39g, 121g, 54g, 9g.
Serving size: 1 Calorieën: 455.5 Vetten: 19.5 Koolhydraten: 60.5 Vezels: 4.5 Eiwitten: 27
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/rijstpannetje-met-vegetarisch-filetlapje/
3.5.3208