Frambozen cheesecake broodje
Door: Monique
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
- 30 gram cream cheese (light)
- 50 gram diepvriesframbozen
- Verwarm de oven op 200ºC.
- Klop de eiwitten op met een handmixer (of in je keukenmachine) tot helemaal stijf.
- Roer met een vork of lepel door de cream cheese in een los schaaltje tot het wat vloeibaar begint te worden.
- Voeg de cream cheese en de whey toe en spatel voorzichtig door de eiwitten.
- Vul een ingesprayde cakeblik (het liefst siliconen) met het beslag.
- Voeg de overige cream cheese in kleine stukjes toe en verdeel de frambozen over het beslag.
- Plaats 15 minuten in de oven of tot de cake goudbruin begint te kleuren en van binnen gaar is (niet meer nat).
- Lekker met een extra laagje cream cheese of natuurlijk notenboter.
Hele broodje:
Cal: 272; v/k/e/vez: 7g, 8g, 44g, 2g.
Serving size: 1 Calorieën: 272 Vetten: 7 Koolhydraten: 8 Vezels: 2 Eiwitten: 44
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/frambozen-cheesecake-broodje/
3.5.3226