Cake ♡ Framboos-Oreo banana bread
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 12
 
Wat heb je nodig
  • 3 bananen (252 gram)
  • 200 gram havermeel (bijvoorbeeld Instant Oats (My Protein) of Ultra Fine Oats (Body en Fitshop)) (vanille)
  • 1 tl kaneel
  • 40 gram Impact Whey Isolaat(salted caramel)
  • 150 gram avocado (diepvries of rijp)
  • ⅛ tl Keltisch Zeezout
  • 1 tl vanille aroma (bijv. Dr. Oetker)
  • 1 tl baking soda
  • 1 el citroensap
  • 120 ml amandelmelk (bijv. Alpro Almond Milk)
  • 4 Oreo-koekjes
  • 100 gram frambozen (vers of diepvries)
Wat moet je doen
  1. Verwarm de oven tot 175ºC.
  2. Prak de bananen en avocado fijn tot een papje (ontdooi de avocado als je de diepvriesvariant gebruikt door 1 à 2 minuten in de magnetron te plaatsen).
  3. Voeg hieraan de overige ingrediënten toe, behalve de Oreo's en frambozen.
  4. Mix alle ingrediënten tot een nat beslag.
  5. Giet het beslag in een cakevorm.
  6. Breek de Oreo's in grove stukken en verdeel samen met de frambozen over het beslag. Druk sommige stukken wat dieper in het beslag en laat andere juist erop liggen.
  7. Zet de cakevorm in de oven en bak in 30 minuten tot gaar (de cake hoort van binnen nog wat zompig te zijn. Laat de cake volledig afkoelen voordat je deze aansnijdt.
Extra
Totaal:
Kcal: 1.593; v/k/e/vez: 51g, 208g, 65g, 39g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 133 Vetten: 4 Koolhydraten: 17 Vezels: 3 Eiwitten: 6
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/cake-%e2%99%a1-framboos-oreo-banana-bread/