Dinner ♡ Gele Thai curry met falafel
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Wat heb je nodig
  • 1 el sojaboon olie (of andere olie)
  • 2 stengels lente-ui
  • 1 middelgrote ui
  • 120 gram kastanje champignons
  • 175 gram courgette
  • 200 gram falafel (bijv. Vivera)
  • 2 el (40 gram) gele Thai curry paste (bijv. Lidl)
  • 250 ml kokosmelk (light)
Wat moet je doen
  1. Doe de olie in een verhitte koekenpan.
  2. Snijd de lente-ui en ui in kleine stukjes en voeg toe aan de pan zodra de olie op temperatuur is.
  3. Snijd de champignons in plakjes en vervolgens grove stukken en snijd de courgette klein, terwijl je af en toe door de pan roert. Zodra de uitjes licht gebakken zijn, kan je champignons en courgette toevoegen.
  4. Voeg vervolgens ook de falafel toe en de curry paste. Meng kort.
  5. Giet ten slotte de kokosmelk erbij en meng het geheel goed. Laat nog zo'n 10-15 minuten opstaan.
Extra
Totale recept:
Kcal: 925; v/k/e/vez: 42g, 101g, 29g, 15g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 463 Vetten: 21 Koolhydraten: 51 Vezels: 8 Eiwitten: 15
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/dinner-%e2%99%a1-gele-thai-curry-met-falafel/