Zoet ♡ Eetbaar koekjesdeeg

Eetbaar koekjesdeeg [rauw, eiwitrijk] | Freud and Fries

Menig blikopener in mijn keuken is al aan een tragische dood gestorven.

Ik weet niet wat het is met die dingen, maar op de een of andere manier sneuvelen ze altijd na een paar maanden gebruik. Op het moment heb ik een futuristisch aandoende blikopener in de la liggen, gekregen op mijn verjaardag van mijn broertje. Een blikopener die eruit ziet alsof het onvernietigbaar is.

Dacht ik ook bij zijn voorgangers.

Op een dag zal ook hij (laat ik hem voor het gemak Henk noemen) eraan moeten geloven. Maar tot dan gaan Henk en ik zij aan zij langs blikken randen en bevrijden boon na boon en stukken tonijn uit hun gevangenschap. Ik probeer me maar niet teveel te binden, voordat ik Henk moet gaan begraven (misschien was een naam geven toch niet zo’n slim idee).

De dag dat ik dit recept maakte gebruikte ik Henk voor het eerst (ik heb er wekenlang tegenop gezien maar het werd hoog tijd). Natuurlijk snijdt hij nu soepel door het blik heen, in tegenstelling tot voorganger nummer 3 die niet eens meer bewoog maar ik gebruikte als een soort mes dat ik steeds opnieuw in het blik moest steken om langzaamaan een opening te creëren.

Eetbaar koekjesdeeg [rauw, eiwitrijk] | Freud and Fries


Eetbaar koekjesdeeg
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Deze rauwe eetbaar koekjesdeeg is niet alleen lekker en ideaal om koekjes van te maken maar is ook gezond om te eten en zit vol eiwitten.
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken. Maal dan met de amandelmelk samen tot het helemaal glad is (ongeveer 1 minuut). Voeg vervolgens alle ingrediënten toe en meng goed samen.
Serving size: 1 Calorieën: 782 Vetten: 29 Koolhydraten: 78 Eiwitten: 51
Extra
Cal: 782; v/k/e: 29g, 78g, 51g.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Misschien wil je dit ook wel proberen…

Brownie dip

Yoghurt-pindakaas dip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: