Friday’s Faves ♡ #2

Ook vanuit Portugal krijgen jullie deze vrijdag van mij mijn favorietjes.

Mijn favoriete servies

Friday's Faves ♡ #2 | Freud and Fries

En dan bedoel ik met name waar ik de prachtige schalen vandaan haal waarin ik mijn protein fluff doe. Ik struin regelmatig allerlei winkeltjes en rommelmarkten af op zoek naar leuke schalen en kommen. Wanneer ik de stad in ga, kijk ik gegarandeerd even in de cheap ass winkeltjes en tweedehandszaakjes. “Heb je nog iets nodig?” Nou, in ieder geval kijken we even over er ergens nog wat leuk servies te bemachtigen is!

Mijn favoriete winkel? Hoe kan het ook anders, dat is de Xenos. Zeker weten dat ik die winkel uitloop met weer een nieuwe schaal.

En jij? Waar koop je graag jouw servies? En heb je nog tips? 

Mijn favoriete eiwitreep

Health Advies Breda | Freud and Fries

De beste repen blijven toch – ondanks de prijs – de Quest bars. Ik zou het liefst dozen ervan thuis hebben staan, ook al bewaar ik mijn repen altijd tot dat ene zeldzame moment. Ik probeer ze zo min mogelijk te eten (want bij mij werken ze toch wat verslavend) maar ik heb ze het liefst wel ergens in een kastje liggen. Mijn favorieten: S’Mores en Cookies & Cream. Minst favoriet: Banana Nut (want allergisch voor walnoten).

Maar die Birthday Cake van Oh Yeah!… die is ook echt ZO lekker!

Welke eiwitreep en welke smaak vind jij nou het allerlekkerst?

Mijn favoriete sportlegging

Friday's Faves ♡ #2 | Freud and Fries

Als het even kon zou ik elke dag mijn leggings dragen.

Mijn favoriet? Voor nu zijn de leggings van My Protein by far mijn favoriete gym wear. Die leggings zitten echt als gegoten en zien er bovendien enorm funky uit. Waar anderen niets hebben met kleurtjes, ben ik daar juist dol op. Een basic zwarte legging met een leuk hemdje erboven is ook leuk, maar je maakt me echt blij met gek patroontje of een grote range aan kleuren. En ja, daar voldoen die van My Protein precies aan.

Mijn favoriete momentje

Friday's Faves ♡ #2 | Freud and Fries

Deze week zit natuurlijk vol met favoriete momentjes maar degene(n) die er toch wel uitspringen zijn de avonden dat mama en ik hebben doorgebracht op Park Rooftop Bar aan de Calçado do Combro (nr. 58). Wat een uitzicht en heerlijk met een drankje en muziek op de achtergrond. Het maakt niet uit welke dag van de week, het is er altijd gezellig druk!

Mijn favoriete foodie-moment

Friday's Faves ♡ #2 | Freud and Fries

Ook deze is moeilijk. Want wat hebben we heerlijk gegeten hier! Eigenlijk zou de Pastel de Nata op de eerste plaats moeten staan – die was namelijk INTENS lekker – maar ik ga toch voor mijn allereerste escargot! Gisteren zatten we namelijk in een klein, veel te druk restaurantje naast twee andere mensen aan tafel. Zij hadden een enorm bord vol kleine slakjes en zagen ons natuurlijk verbaasd kijken. Dus de vraag of we misschien wilden proeven en DUH! Yay, bucketlist-vinkje!

VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN EN IN MIJN LEVEN KUN JE ME OOK VOLGEN OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *