Friday’s Faves ♡ #4

WOOOEEEEEI! Het is weer vrijdag en dat betekent een lijstje met mijn favorietjes van deze week.

Mijn favoriete schoenen

Friday's Faves ♡ #4 | Freud and Fries

Vorige week bestelde ik twee paar nieuwe schoenen. Beiden Nikes, uiteraard. Ik ben er enorm blij mee, ze zitten heerlijk, en het liefst daar ik ze de hele dag. En deze Metcons, dat zijn toch wel echt mijn favorietjes!

Mijn favoriete spiergroep

Als ik één ding niet wilde bereiken met krachttraining was het wel breed worden. En toch vind ik momenteel niets zo leuk als mijn schouders trainen. En vind ik het echt heel tof om te zien dat het daadwerkelijk effect heeft, die rondingen in mijn delts en de zandloper die er daardoor ontstaat. Ja, eerlijk waar, ik vind mijn schouders trainen zo enorm tof. Die lijntjes die je steeds ziet bij het uitvoeren. Hnnng.

Een superset Front en Side Raises. Een hoog aantal herhalingen Side Raises voor een flinke pomp. Een hoop Side Raises met vasthouden bovenin. Ja, Side Raises, je snapt ‘m, is by far mijn favoriet. Heerlijke oefening. Heerlijke burn. Doe jij ‘m ook?

Mijn favoriete gymwear

Friday's Faves ♡ #4 | Freud and Fries

Ik begin mijn trainingen vaak in een trui of vest. Als ik nog niet helemaal opgewarmd ben loop ik niet graag rond in een hemdje. Anders is het als het vreselijk warm en benauwd is, maar deze zomer – wat nou zomer? – komt dat niet veel voor.

Maar er is ook iets aan het moment van je trui over je hoofd trekken of je vest openritsen en uitdoen en naast je op de grond neer laten ploffen. Dat ene moment van “it is on! Nu komt het echte werk.”

Wat minder leuk om op de grond te gooien, maar wel mijn favoriete pre-workout gym wear is mijn nieuwe tweezijdige vest van Jogha, die ik ook vorige week bestelde.

Mijn favoriete boekenserie

Friday's Faves ♡ #4 | Freud and Fries

Hoewel ik er nu amper de tijd voor heb, ben ik echt een boek fanatic. Al van jongs af aan verslond ik stapels en stapels boeken. Elke week naar de bibliotheek voor weer een nieuwe reeks. En al gauw niet meer de kinderboeken maar die voor volwassenen. En al gauw niet meer de Nederlandstalige maar de Engelstalige boeken. Begin je eenmaal in het Engels, dan is ons eigen taaltje echt een ramp en behoorlijk lachwekkend om te lezen. Vooral de vertalingen natuurlijk.

Op het moment staat deze serie door Diana Gabaldon op mijn nachtkastje. Ik ben er nog niet ver mee (want neem vrij weinig tijd ervoor) maar wel erg leuk. Van The Outlander is ook een tv-serie gemaakt. Ken jij ‘m al?

HEUJ! VOLG JIJ ME AL OP FACEBOOK EN INSTAGRAM?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *