Breakfast ♡ Mijn morning coffee

Morning coffee | Freud and Fries

Nu ik aan carb cycling doe, eet ik vrijwel nooit hetzelfde. De ene dag zit ik laag in koolhydraten en zit er nauwelijks havermout, rijst of fruit in mijn voedingsschema; de volgende dag mag ik opeens rijstwafels met appelstroop eten. Waar ik voorheen elke dag begon met een havermoutje, is dat nu maar afwachten (oké, niet afwachten, ik weet natuurlijk goed wat ik wel en niet mag eten). Wat echter steeds hetzelfde blijft, is mijn morning coffee. Mijn protein frappuccino waarmee ik elke dag start.

Al eens eerder plaatste ik het recept van deze frappuccino, maar dit is een nieuwe versie met meer eiwitten. Dus tijd voor een nieuwe recept! Ga jij hem ook maken? Vergeet me dan niet te taggen in je foto!

Morning coffee | Freud and Fries Morning coffee | Freud and FriesMorning coffee | Freud and Fries

Mijn morning coffee
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
 • 2 bakjes ijsklontjes (+/- 400 gram)
 • 25 gram whey (bijvoorbeeld Impact Whey (My Protein) of Whey Perfection (Body en Fitshop)) - erg lekker met Cinnamon Danish (10% korting met code FREUD)
 • 4 gram instant koffie (ik gebruik die van Douwe Egberts)
 • 0.5-1 L gekookt water
 • 10-15 druppels Flav Drops (ook met de code FREUD 10% korting bij MP)
Wat moet je doen
 1. Doe alle ingrediënten samen in een blender en blend in ongeveer 2-3 minuten tot een glad geheel en vrij van ijsklontjes.
Serving size: 1 Calorieën: 103 Vetten: 2 Koolhydraten: 1 Vezels: 0 Eiwitten: 21
Extra
Cal: 103; v/k/e/vez: 2g, 1g, 21g, 0g.

* Je kunt hiermee ongeveer drie grote glazen vullen, ik drink het zelf wel als één portie.

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!


Meer shakes…

Pink & Green ontbijtshake

Zomerse proteïne shake

2 reacties op “Breakfast ♡ Mijn morning coffee”

 1. Happyhealthy_iris schreef:

  Misschien is het een rare vraag, maar waarom doe je ijsklontjes en gekookt water bij elkaar?
  Is hier een speciale reden voor?

  • Monique schreef:

   Nooit een rare vraag, Iris! IJsklontjes voor volume en dat het een frappu wordt, gekookt water zodat de ijsklontjes makkelijker gemalen worden (ik weet niet zeker of het zo is – en zou ik eens moeten uitproberen – maar naar mijn idee gaat het blenden dan beter haha). Goeie eigenlijk wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: