Nu ik aan carb cycling doe, eet ik vrijwel nooit hetzelfde. De ene dag zit ik laag in koolhydraten en zit er nauwelijks havermout, rijst of fruit in mijn voedingsschema; de volgende dag mag ik opeens rijstwafels met appelstroop eten. Waar ik voorheen elke dag begon met een havermoutje, is dat nu maar afwachten (oké, niet afwachten, ik weet natuurlijk goed wat ik wel en niet mag eten). Wat echter steeds hetzelfde blijft, is mijn morning coffee. Mijn protein frappuccino waarmee ik elke dag start.
Al eens eerder plaatste ik het recept van deze frappuccino, maar dit is een nieuwe versie met meer eiwitten. Dus tijd voor een nieuwe recept! Ga jij hem ook maken? Vergeet me dan niet te taggen in je foto!
Nooit een rare vraag, Iris! IJsklontjes voor volume en dat het een frappu wordt, gekookt water zodat de ijsklontjes makkelijker gemalen worden (ik weet niet zeker of het zo is – en zou ik eens moeten uitproberen – maar naar mijn idee gaat het blenden dan beter haha). Goeie eigenlijk wel!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Misschien is het een rare vraag, maar waarom doe je ijsklontjes en gekookt water bij elkaar?
Is hier een speciale reden voor?
Nooit een rare vraag, Iris! IJsklontjes voor volume en dat het een frappu wordt, gekookt water zodat de ijsklontjes makkelijker gemalen worden (ik weet niet zeker of het zo is – en zou ik eens moeten uitproberen – maar naar mijn idee gaat het blenden dan beter haha). Goeie eigenlijk wel!