Monique Op Maandag #17 ♡ Gym (gear) shopping

Monique Op Maandag #17 ♡ Gym (gear) shopping | Freud and Fries

Goedemorgen, leukerds! Er is alweer een week voorbij en ik ben de dagen aan het aftellen tot ik eindelijk op vakantie ga. Niet lang, gewoon enkele daagjes naar Portugal met mama, maar na al twee jaar geen vakantie ben ik er behoorlijk aan toe. Heb jij nog last minute tips – zijn welkom!

Maandag • Starbucks

https://www.instagram.com/p/BGmbXabGpzD/

Op maandag had ik weer cursus in Arnhem en ‘s avonds zat ik met mijn bakje voer in de Starbucks te wachten op een vriendinnetje. Vorige week kreeg ik van Vivera een geweldig pakket met plantaardige en vega-producten in huis en die wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk uitproberen. Deze Champignon-Paprika Burger is in ieder geval al dik goedgekeurd en als je wilt weten wat ik van de rest vind, zorg dan dat je me in ieder geval op Insta volgt!

Dinsdag • Afscheid

Het hele weekend had ik al tegen deze dag op gezien omdat ik allemaal slechtnieuwsgesprekken moest gaan voeren. Aankondigen dat je weggaat en de overdracht regelen van cliënten, daar word ik echt niet blij van. Natuurlijk komen ze niet in slechte handen terecht, maar je bouwt toch een band op. Ook hadden we weer een intensieve deeltijdgroep en dan besef je toch dat je dat allemaal moet gaan missen.

Gelukkig kon ik direct uit mijn werk door naar de sportschool en heb ik met een goede benentraining weer al die frustratie en stress eruit kunnen knallen. Zeker met die laatste Hip Thrust van 25 herhalingen kan je goed je spieren even helemaal leeg maken.

https://www.instagram.com/p/BGpOL0TGp1s/

Woensdag • Verlaat verjaardagscadeau

Op woensdag ging ik uit mijn werk naar Den Bosch voor een bezoekje aan de Parade. Een vriendinnetje en ik hebben de traditie om elkaar voor onze verjaardagen mee te nemen naar een theatershow, balletvoorstelling of wat ook. Inmiddels alweer een halfjaar na mijn verjaardag (en een week naar haar verjaardag) was ik dus aan de beurt. Dat we altijd enorm laat zien met de datum is ook een beetje traditie, geloof ik.

We hebben helaas de voorstelling niet af kunnen kijken omdat het tot ruim elf uur zou duren, de trein enkel om het uur reed en dat anders zou betekenen dat ik pas om half één thuis zou zijn. Desondanks wel erg leuk en gezellig gehad en fijn om weer samen te zijn.

Donderdag • Meer van hetzelfde

Donderdag was vergelijkbaar met dinsdag en sloot ik af met een chestday. Die dag ben ik ook bezig geweest met een food diary (en daar ben ik nog steeds mee bezig, video’s editen zijn nog geen handigheidje).

Vrijdag • Gym shopping

Vrijdag had ik een van mijn laatste vrije daagjes en dus ging ik ergens in de middag, nadat ik mijn boodschappen had gehaald (met een nieuw voedingsschema!), op naar een andere sportschool. Een week of wat terug bracht ik een bezoekje aan Sportspalace, wat op loopafstand van mijn huis is, en op vrijdag ging ik naar Avalon, wat ook in Nijmegen te vinden is. Hoewel ik het liefst in mijn eigen gym blijf, ben ik op zoek naar een soort van “tweede gym” (klinkt luxe, ja, als een tweede huis) waar ik af en toe na een drukke en uitputtende werkdag naartoe kan.

https://www.instagram.com/p/BGwgBBYmp4e/

Zoals je wellicht al wel hebt kunnen lezen valt het me niet mee. Geen enkele sportschool lijkt te kunnen voldoen aan de maatstaven die ik nu heb. In mijn eigen gym staan nu bijvoorbeeld ook al twee Skillmills (ken jij ze al?). Ik heb er nog niet opgestaan (behalve bij de Fibo), maar dat zal niet lang duren!

Zaterdag • Insta-date en H&M

Op zaterdag kreeg ik een bezoekje uit Ede van een meisje dat ik via Instagram ken en met wie ik samen protein fluff heb gemaakt en gewoon flink gekletst. Blijft erg leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen, daar kan ik waarschijnlijk nog het meest van genieten!

https://www.instagram.com/p/BGzQ_FMmp3n/

Van haar kreeg ik deze reep van Oh Yeah! mee en toen ook zij me op het hart had gedrukt dat dit echt een goede was, kon ik er niet langer omheen en MOEST ‘m wel proberen. En, ik zei het al: OH. MY. GOD. Dit is goed! Heb jij ‘m al geprobeerd?

Tegen de avond fietste ik nog snel op en naar naar Nijmegen om nieuwe sportoutfits te scoren bij de H&M (zie ook de bovenste foto)!

Zondag • Family time

https://www.instagram.com/p/BG11amxGp2n/

Gisteren was het even family time. Mijn neefjes waren jarig en dus vertrok ik naar Brabant (of in ieder geval één van de twee, maar ze vieren het altijd tegelijk). Een gezellige middag met lekker eten door mijn tante gemaakt en hoewel ik me echt wel aan mijn voedingsschema houd (en probeer te houden), heb ik op een bewuste wijze gewoon meegegeten. Eten moet gewoon nooit een angst worden/zijn en ik geloof ook dat je dat met een beetje gezond verstand ook ervoor kunt zorgen dat je met anderen mee kunt doen.


Overigens, deze week start mijn nieuwe voedingsschema waarover ik jullie vast nog meer ga vertellen. Op woensdag komt er bijvoorbeeld een nieuwe rubriek online waarin ik deze keer iets ga vertellen over Carb Cycling! Ook heeft Zwier me vertelt dat ik écht twee refeed dagen (maaltijden dan) in de week moet houden dus dat wordt pizza en uiteten, als ik hem moet geloven! Sooooo, who’s up for dinnerdates?

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *