Friday’s Faves ♡ Body en Fitshop juli 2016

Via Snapchat kreeg ik de vraag of ik wel eens een favorietenlijstje had geschreven van wat je nu écht bij Body en Fitshop moet bestellen. Ja, dat heb ik. Maarrr eerlijk gezegd is dat al behoorlijk een tijd geleden, is mijn smaak wellicht wat veranderd en heeft BnF niet stilgezeten. DUS!

Het leek me goed eens een nieuwe update te geven van mijn favoriete producten en ik ga jullie proberen te overtuigen wáárom je nu juist deze producten moet aanschaffen.

Grapje natuurlijk, helemaal niets móet.

Maar wilde je wel graag een idee hebben wat je de volgende keer kan toevoegen aan je bestellijst (of ehhh… juist niet)… I’m here for ya, babe!Lees ook zeker even mijn disclaimer! (deze post is overigens niet gesponsord maar gewoon wat ik graag in huis haal!)

In willekeurige volgorde…

Wat je echt moet bestellen bij Body en Fitshop*

* Wat ík graag bestel natuurlijk. 

Musthaves ♡ Body en Fitshop juli 2016 | Freud and Fries

Cacao Nibs

Hier hoef ik niet veel over te vertellen, hoop ik. Cacao nibs bestel ik bij BnF sinds ik weet dat ze cacao nibs verkopen (en je zag ze ook voorbijkomen in mijn vorige favorietenlijst). Heerlijk als topping op kwark, havermoutjes of protein fluff!

Zero Syrup (Caramel)

Je bent waarschijnlijk al bekend met Walden Farms en hun no calorie siropen en sauzen. Ik heb van dit merk al verschillende producten geprobeerd (de pindakaas is een no-no en de karamelsaus vind ik wel goed te doen; de chocoladesaus vond ik lekker maar tegenwoordig niet meer) maar nu komt Body en Fit met haar eigen merk. En dat is pricewise weer interessant. Waar je bij Walden Farms €4,90 betaalt voor 355 ml, krijg je bij het huismerk daar 400 ml voor. Dus weer win.

Natuurlijk moet de smaak dan ook goed zijn! Ik heb nog enkel de karamelversie geproefd en die is zeker een YAY en ga ik gegarandeerd vaker bestellen. Hopelijk is de rest net zo goed; ik ben met name benieuwd naar de chocoladesiroop! Daarnaast een handige spuitdop met een goede krachtige straal.

Musthaves ♡ Body en Fitshop juli 2016 | Freud and Fries

Natural Flavouring (Karamel)

Eerlijk gezegd vind ik de meeste Natural Flavourings niet zo, maar karamel springt er voor mij uit. Ik vind deze echt heel lekker (al heb je wel wat veel druppels nodig om iets goed op smaak te brengen) en heb deze inmiddels al wat vaker besteld. Lekker om mijn protein fluffs op smaak te brengen of… nou ja, de luie protein fluffs!

Micellar Casein (Vanilla)

Mijn lijst zou nooit compleet zijn zonder Micellar Casein. Hoewel ik in mijn vorige post voor de White Chocolate ging, heb ik deze al tijden niet meer in het assortiment van Body en Fit gezien én ben ik zelf met wat meer smaken gaan experimenteren. Op het moment ga ik voor de (wellicht) safe versie en als ik jou mag aanraden welke smaak Micellar Casein je het beste kan uitproberen (zeker voor een eerste keer), dan zou dat vanille zijn. Gewoon een zak nemen (niet meteen een hele pot voor 80 shakes), dan kun je lekker even vooruit en experimenteren, maar ook tegelijkertijd testen of het wel iets voor jou is!

Assault Preworkout

Deze preworkout van Muscle Pharm is by far mijn favoriet. Ik voel hiervan wat tintelingen (en dat vind ik fijn), ik merk daadwerkelijk verschil in mijn energie en alertheid tijdens mijn trainingen en ik vind ‘m ook lekker om te drinken. Hoewel je een preworkout niet pakt omdat je er zo van geniet, vind ik het ook wel prettig dat ik er niet vreselijk tegenop zie ‘m achterover te slaan.

Dat is bij de Assault dus niet zo! De vorige keer gaf ik Assault ook al aan als één van mijn favorieten – toen was het de eerste keer dat ik hem gebruikte – maar hij staat dus nog steeds in mijn lijstje.

Musthaves ♡ Body en Fitshop juli 2016 | Freud and Fries

Smart Flavour Drops

En dan bedoel ik: Aardbei & Watermeloen, Citroen & Limoen, Appel & Blauwe Bes. Ofwel, niet Energy. Ik neem meestal wel een flesje mee naar mijn werk en thuis doe ik ook het liefst een beetje bij mijn water. Zo kom ik zeker wel aan mijn twee liter (en meer) per dag!

Musthaves ♡ Body en Fitshop juli 2016 | Freud and Fries

Quest bar

De koning (of koningin?) onder de eiwitrepen: de Quest bar. Hoewel ik ook echt een enorme fan ben van de Clean protein bar en Smart bar van Body en Fit, koop ik nog altijd het liefst de Quest bars. Momenteel heb ik weer een hele doos Pumpkin Pie in mijn voorraadkast staan. Ik koop ze niet altijd want ze zijn toch wel wat prijzig, maar BnF heeft vaak wel een actie dat ze voor €19,90 te krijgen zijn!

En ook nog…

Wat je echt niet moet bestellen bij Body en Fitshop*

* Wat ík niet nodig vind om te bestellen of gewoonweg niet graag bestel. 

Wheytella

Ik weet dat iedereen Wheytella helemaal de hemel in prijst en ja, ik geloof graag dat het enorm lekker is, maarrr… ik bestel het niet. Eén, omdat ik enorm bang ben voor de verslavende werking en dat ik die pot binnen een week op heb en twee, ik heb mijn eigen Protella/Protein Nutella recept (en dat vind je hier) waar ik graag op terugval en simpel zelf te maken is!

N.O.-Xplode (Green Apple)

Ik wilde weer eens een andere preworkout proberen én ik ben dol op appelsmaak. Dus leek me de preworkout van BSN echt ideaal om te nemen. Helaas. Ik vind dit spul echt niet te drinken en het geeft een soort prikgevoel (je weet wel, alsof je cola of sinas drinkt). Ik vind de smaak echt niet lekker en ik merk eerlijk gezegd ook niet zoveel van deze preworkout. Ik gebruik hem nog wel, want zonde om weg te doen, maar sta nooit echt te springen (en ook niet na inname, haha). Bovendien heb ik een grote angst dat mijn shaker ontploft na shaken (want je mag eigenlijk niet shaken, maar dat spul lost ook weer niet zo makkelijk op dus wat moet je) omdat je fles als het ware vacuüm zuigt op het moment dat je schudt.


Wat bestel jij graag bij Body en Fit?

BLIJF OP DE HOOGTE! VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK EN OP INSTAGRAM! EN WIL JE ME OOK EEN VRAAG STELLEN OP SNAPCHAT? DAT KAN! VOLG ME ONDER DE NAAM: MONAQUICE!

2 reacties op “Friday’s Faves ♡ Body en Fitshop juli 2016”

  1. Marvin schreef:

    Haha ik ben het met je eens dat je de Wheytella beter niet kunt bestellen. Erg lekker, maar behoorlijk verslavend. Persoonlijk vind ik Assault ook een hele fijne pre workout. Train er altijd erg goed op 🙂

    • Monique schreef:

      Ja precies! Soms is het gewoon verstandig iets niet te bestellen omdat je weet dat het nooit lang zal meegaan. 😉 Assault is echt ideaal ja; ik probeer nu nog die andere PWO op te maken maar ik zou ‘m graag weer bestellen! Fijn te lezen dat ik niet de enige ben die er zo over denkt, Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *