Mijn portemonnee roept: “NEEEEEEEHEEEEEEE Monique, doe het niet. Stop nu! Voordat het te laat is…” maar mijn maag roept “HELL YES. This is it.”
Ik heb dus deze week Nuts N More ontdekt, pindakaas die eigenlijk veel te duur is maar wel friggin’ lekker en high protein, en wat wil een peanutbutter lover als ik nog meer? (behalve mezelf baden in vloeibare pindakaas, maar die guilty pleasure houd ik lekker voor mezelf en nu de rest van de wereld) Spul kun je gewoon hier kopen, al had ik graag dat ze wat meer smaken inkochten want HALLOOOOO, White Chocolate, Chocolate, Salted Caramel?
Maar ondertussen zit ik wel die pot Peanut Butter Toffee Crunch naar binnen te scheppen onder het mom van een gezond ontbijtje. Ach, is het ook wel een beetje, toch?
Mix de havermout, eiwitpoeder en het water in een schaaltje (ik zet mijn water met een waterkoker maar je kunt de havermout ook klaar maken in een pannetje op het fornuis).
Voeg de pindakaas, cacao nibs en de banaan in schijfjes toe.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: