Pasen ♡ Paas carrot cupcakes

Paas carrot cupcakes | Freud and Fries

Jongens, is het al bijna Pasen? Voor mijn gevoel zitten we nog in januari. Gelukkig dat het weer eindelijk is overgegaan van winter naar lente en ik mijn dikke jas aan mijn kledingrek kan laten hangen.

Met Pasen in opkomst is het natuurlijk tijd voor nieuwe recepten. De paaseieren vliegen je wellicht al (weken, maanden?) om de oren – op mijn werk staat al een enorme bak te wachten hoewel waarschijnlijk inmiddels al op – en voor deze keer laat ik de eieren dus nog even in de koelkast staan. Dit Paasrecept doet meer denken aan Paashazen en dus… (of is dat heel ver gezocht?) wortels!

Deze heerlijke Paas carrot cupcakes deelde ik (zoals tegenwoordig een beetje een gewoonte wordt) op mijn werk uit en bevielen verbazingwekkend goed (ik ben stiekem toch altijd bang dat anderen geen suiker in baksels niet zo kunnen waarderen). Ga jij ze maken?

Carrot cupcakes
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 12
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Verwarm de oven tot 175ºC en zet alvast een muffinbakplaat met daarin papieren muffinvormpje klaar.
  2. Prak de bananen fijn en rasp de wortels.
  3. Mix de droge ingrediënten in een grote kom.
  4. Mix ook de natte ingrediënten (inclusief geraspte wortels) tot een geheel.
  5. Voeg de droge ingrediënten aan de natte ingrediënten toe en mix tot een samenhangend geheel.
  6. Vul de muffinvormpjes (12 stuks) met het beslag, tot net iets onder de rand.
  7. Plaats in de oven en bak ongeveer 20 minuten. Laat volledig afkoelen.
Serving size: 1 Calorieën: 105 Vetten: 3 Koolhydraten: 19 Eiwitten: 4
Extra
Totaal:
Kcal: 1.257; v/k/e: 31g, 223, 46g.

DIT RECEPT VIND JE TERUG OP THE ZONE VAN MY PROTEIN (check daar voor meer van mijn recepten) EN NATUURLIJK DOOR MIJ TE VOLGEN OP INSTAGRAM EN FACEBOOK!


Ook lekker tijdens Pasen…

Easy peasy eierwrap

Easy peasy eierwrap | Freud and Fries

Eiersalade zonder mayonaise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: