Jongens, is het al bijna Pasen? Voor mijn gevoel zitten we nog in januari. Gelukkig dat het weer eindelijk is overgegaan van winter naar lente en ik mijn dikke jas aan mijn kledingrek kan laten hangen.
Met Pasen in opkomst is het natuurlijk tijd voor nieuwe recepten. De paaseieren vliegen je wellicht al (weken, maanden?) om de oren – op mijn werk staat al een enorme bak te wachten hoewel waarschijnlijk inmiddels al op – en voor deze keer laat ik de eieren dus nog even in de koelkast staan. Dit Paasrecept doet meer denken aan Paashazen en dus… (of is dat heel ver gezocht?) wortels!
Deze heerlijke Paas carrot cupcakes deelde ik (zoals tegenwoordig een beetje een gewoonte wordt) op mijn werk uit en bevielen verbazingwekkend goed (ik ben stiekem toch altijd bang dat anderen geen suiker in baksels niet zo kunnen waarderen). Ga jij ze maken?
DIT RECEPT VIND JE TERUG OP THE ZONE VAN MY PROTEIN (check daar voor meer van mijn recepten) EN NATUURLIJK DOOR MIJ TE VOLGEN OP INSTAGRAM EN FACEBOOK!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: