De allereerste post plaatste ik op het forum van Dutchbodybuilding. Onzeker. Voorzichtig. Me afvragend of ik het wel kon maken iets van me te laten horen. “Hallo wereld. Hallo BB-wereld. Dit is mijn blog. Reacties zijn welkom.”
De eerste reacties waren positief, al was ik verre van tevreden met de layout en de content in die tijd. Over de foto’s was behoorlijk wat te zeggen, recepten konden ook beter (en minder complex), aan de tekst mocht echt wel gesleuteld worden. Maar ik was er, ik geloofde dat ik vanzelf zou groeien (en daar moeite voor wilde doen) en ik had de eerste stap gezet. Al eerder startte ik eens een blog maar dat eindigde meestal na zo’n tien posts. Maar nu had ik een domein gekocht, deed ik mijn eigen webhosting en maakte ik de eerste mensen bewust van mijn aanwezigheid.
“TADA, HIER BEN IK DAN!”
… fluisterde ik.
Nog altijd plaats ik de meeste van mijn recepten en posts op het forum en vraag ik om feedback. De reacties die ik daar krijg waardeer ik enorm. Eigenlijk is het voor mij ook een enorme inspiratiebron want zij waren juist mijn eerste doelgroep.
Mix de ingrediënten voor de wrap samen met een vork.
Zet een koekenpan op hoog vuur en laat goed heet worden. Spray met non-stick spray.
Giet steeds een volle opscheplepel in de pan en draai meteen de pan rond zodat het beslag zo dun mogelijk spreidt.
Bak kort tot de randen bruin worden, draai om en bak nog heel even. (De onderkant zal op een pannenkoek lijken maar doordat je de andere kant slechts kort bakt heeft deze meer weg van een tortilla; deze kant gebruik je dan ook als buitenkant van de banana wrap).
Bak het gehele beslag op dezelfde wijze (ik haalde er 5 stuks uit) en laat even afkoelen.
Besmeer elke wrap aan de donkere kant met pindakaas. Snijd de uiteinden van de banaan, zodat deze goed past in de wrap en rol vervolgens in de wrap.
Stapel op een bord en serveer met gesmolten chocolade en kokosrasp.
Yes, invriezen kan sowieso (en is ook nog eens erg lekker!). Ik zou ze wel van tevoren in plakjes snijden, is wat makkelijker dan wanneer ze bevroren zijn. 😉
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Misschien kan je deze ook invriezen nadien en in plakjes snijden. 😉
Yes, invriezen kan sowieso (en is ook nog eens erg lekker!). Ik zou ze wel van tevoren in plakjes snijden, is wat makkelijker dan wanneer ze bevroren zijn. 😉