Reese’s protein fluff

Reese's protein fluff | Freud and Fries

Laatst was ik in Amazing Oriental (de grote Aziatische supermarkt hier in Dukenburg) met een doel. Ja zeker, een doel zei ik. Ik week af van mijn gebruikelijke gewoonte (wat eigenlijk gewoon een pleonasme is. Google dat maar even) waarbij ik verlekkerd staar naar alle producten die ik toch nooit ga kopen, en gooide werkelijk iets in mijn mandje. Oké, niet in mijn mandje – ik heb nooit een mandje – maar ik nam het wel mee.

De caissière sloeg steil achterover. Als ze had geweten dat ik altijd tien minuten doe over het kopen van mijn (weer) gebruikelijke bakje Iraanse dadels (waar ik in werkelijkheid dus geen tien minuten over doe; staren naar de Amerikaanse goodies kost me zo’n negen minuten). Als ze überhaupt een idee had wie ik was.

De caissière sloeg doodnormaal mijn twee pakjes Reese’s peanut butter cups aan. Bliep. Bliep. “Dat is dan €1,50.” Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Wist zij veel dat ik Reese’s peanut butter cup protein fluff ging maken.

Reese's protein fluff | Freud and Fries

 

Reese's protein fluff | Freud and Fries

Reese's protein fluff
5.0 from 1 reviews
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
 • 165 gram bevroren aardbeien
 • 330 gram ijsblokjes
 • 25 gram Micellar Casein (White Chocolate of Chocolate of Vanille)
 • 300 ml karnemelk of magere melk
 • 30 gram cacao poeder
 • 10 gram pindakaas poeder
 • 21 gram (1 stuk) Reese's peanut butter cup
Wat moet je doen
 1. Volg de stappen hier: hoe maak je protein fluff en voeg de cacao poeder en pindakaas poeder toe op het moment voordat je de fluff gaat opkloppen (dus na het toevoegen van de melk) en meng nog even goed door het geheel.
 2. Breek een Reese's peanut butter cup in stukken en verdeel over de protein fluff (of meer voor extra lekker).
Serving size: 1 Calorieën: 497 Vetten: 16 Koolhydraten: 40 Vezels: 15 Eiwitten: 44
Extra
Zonder Reese's:
Cal: 387; v/k/e/vez: 9g, 28g, 41g, 14g.

Met Reese's:
Cal: 497; v/k/e/vez: 16g, 40g, 44g, 15g.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

2 reacties op “Reese’s protein fluff”

 1. indi schreef:

  Deze ga ik dus SOWIESO (!) proberen te maken!! Loveeee this recipe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: