Laatst was ik in Amazing Oriental (de grote Aziatische supermarkt hier in Dukenburg) met een doel. Ja zeker, een doel zei ik. Ik week af van mijn gebruikelijke gewoonte (wat eigenlijk gewoon een pleonasme is. Google dat maar even) waarbij ik verlekkerd staar naar alle producten die ik toch nooit ga kopen, en gooide werkelijk iets in mijn mandje. Oké, niet in mijn mandje – ik heb nooit een mandje – maar ik nam het wel mee.
De caissière sloeg steil achterover. Als ze had geweten dat ik altijd tien minuten doe over het kopen van mijn (weer) gebruikelijke bakje Iraanse dadels (waar ik in werkelijkheid dus geen tien minuten over doe; staren naar de Amerikaanse goodies kost me zo’n negen minuten). Als ze überhaupt een idee had wie ik was.
De caissière sloeg doodnormaal mijn twee pakjes Reese’s peanut butter cups aan. Bliep. Bliep. “Dat is dan €1,50.” Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Wist zij veel dat ik Reese’s peanut butter cup protein fluff ging maken.
Volg de stappen hier: hoe maak je protein fluff en voeg de cacao poeder en pindakaas poeder toe op het moment voordat je de fluff gaat opkloppen (dus na het toevoegen van de melk) en meng nog even goed door het geheel.
Breek een Reese's peanut butter cup in stukken en verdeel over de protein fluff (of meer voor extra lekker).
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Deze ga ik dus SOWIESO (!) proberen te maken!! Loveeee this recipe!
Hell yeaaaa! Ik ben zo benieuwd naar je eerste fluff! En what’s not to like about Reese’s?! 😀