Protein fluff ♡ Tropical protein fluff

Tropical protein fluff | Freud and Fries

Dit jaar ga ik niet op vakantie. Ik kan je een lange uitleg geven over sollicitaties, katten, geld, vriendinnen die al met hun geliefde gaan, verhuizing, drukte en wie weet wat nog meer, maar ik wed dat jij net zomin zin hebt dat aan te horen als ik om het te vertellen. In ieder geval ga ik dit jaar niet op vakantie.

Dan zie ik vervolgens al die leuke, gezellige, tropische vakantiekiekjes voorbijkomen. Op Facebook, Instagram, … – nee, dat was het wel. En zit ik te genieten van mijn (bijna) dagelijkse workout in de sportschool. Of het nu regent of zo heet weer is dat ik zonder te sporten ook al zweet. Genieten zeg ik, ja, maar dat wil niet zeggen dat ik verdomme graag op vakantie zou willen gaan. Ik ben nog nooit naar een tropisch eiland geweest maar doe mij maar een tropisch eiland!

Tropical protein fluff | Freud and Fries

Desondanks haal ik de tropische sferen een beetje in huis. Met een ananas. Een mango. Een kiwi. Een felgekleurd parasolletje.

Beetje zielig, vind je?

Nou, vind ik niet. Oké, een beetje dan.

Protein fluff kan me altijd opfleuren. Of, misschien dan niet altijd, in ieder geval vaak. Of zei ik opvullen? Opvullen kan het me ook. Goh, wat is het toch machtig.

Tropical protein fluff | Freud and Fries

In ieder geval zit ik weer aan een heerlijk glas vol tropisch fruit. Deze tropical protein fluff is precies wat je nodig hebt bij warm weer of JUIST wanneer het weer eens regent in Nederland en je liever op een tropisch eiland zou zitten. Het is bijna echt.

Tropical protein fluff
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Waan je in tropische sferen met deze tropical protein fluff. Alsof je op vakantie zit met grote glazen ijs. En ja, dat mogen er best meer dan één zijn.
Wat heb je nodig
  • 250 gram bevroren ananas
  • 30 gram vanilla/white chocolate Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop))
  • 160 ml karnemelk of magere melk
  • 12 gram (2 el) kokosrasp
  • 1 tl kaneel
Wat moet je doen
  1. Ik verwijs jullie weer eens naar deze instructies: hier gegeven.
  2. Schep in een groot glas en serveer eventueel met extra kaneel en kokosrasp.
Serving size: 1 Vetten: 0 Koolhydraten: 37 Eiwitten: 30
Extra
Cal: 292; v/k/e: 0g, 37g, 30g.

VOLG ME OOK VIA TWITTER EN INSTAGRAM OF LIKE FREUDANDFRIES OM HELEMAAL OP DE HOOGTE TE BLIJVEN.


De protein fluff tutorial…

Hoe maak je protein fluff?

Hoe maak je protein fluff? | Freud and Fries

En wat protein fluff recepten…

Reese’s protein fluff

Oreo protein fluff

Oreo Protein Fluff | Freud and Fries

Tony’s protein fluff

Karamel zeezout Tony Fluff | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: