Berrylicious protein fluff
Door: 
Prep time: 
Total time: 
Serves: 4
 
Tijd voor een zomers toetje of late night snack waar je je niet schuldig over hoeft te voelen! Heerlijk zoetzuur met cranberries, goji en blauwe bessen.
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Pulseer de bevroren cranberries in een keukenmachine of een sterke blender tot bijna een poeder (let op: gebruik alleen een apparaat dat ijs kan crushen om te voorkomen dat deze niet overbelast wordt door het harde bevroren fruit).
  2. Voeg het eiwitpoeder toe, laat kort mixen en schenk vervolgens de melk erbij. Afhankelijk van het merk (en soms ook de smaak) kan je meer of minder melk nodig hebben, dus voeg niet direct alles toe, je wilt vooral niet dat de massa te dun en waterig wordt. Voeg net genoeg toe dat het ijs verandert van onsamenhangend met korrels tot een romige massa. Je kunt later altijd wat extra toevoegen als je fluff te dik blijft.
  3. Zodra je een romig substantie hebt, kun je de messen vervangen voor kloppers/een handmixer. Klop het ijs op in zo’n 4 minuten. Als je fluff te dik is kun je nog wat extra melk toevoegen, als het te dun is kun je eventueel wat extra caseïne toevoegen, maar het is niet je ideale situatie. Voeg ook de goji bessen toe.
  4. Schep de fluff in een glas of bord en serveer met wat losse blauwe bessen.
Extra
Cal: 279; v/k/e: 2g, 29g, 28g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 70 Vetten: 1 Koolhydraten: 7 Eiwitten: 7
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/berrylicious-protein-fluff/