Tortizza met kip, mosterd en geitenkaas
Door: Monique
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1
- 1 tortilla wrap (meergranen) of pizzabodem
- 8 gram Zaanse mosterd, grof gemalen (5 gram voor wrap, 3 gram voor kipfilet)
- 50 gram tomatensaus (passata di pomodoro)
- 60 gram mozzarella light (bijv. Galbani)
- 42 gram gerookte kipfilet
- 12 gram geitenkaas
- 9 gram honing
- Basilicum
- Besmeer de wrap met een dunne laag mosterd (5 gram).
- Verdeel vervolgens de tomatensaus over de tortizza, houd de randen vrij.
- Snijd de mozzarella en kipfilet in dunne plakken. Besmeer de kipfilet met de overige mosterd en verdeel mozzarella en kipfilet over de tortizza.
- Verkruimel de geitenkaas over de pizza en voeg de honing toe. Maak af door wat basilicum over het geheel te strooien.
- Bak in de oven op 180ºC voor zo'n 8-12 minuten tot de randen van de tortizza verkleurd zijn en de kaas gesmolten.
Cal: 353; v/k/e: 14g, 31g, 26g.
Serving size: 1 Calorieën: 353 Vetten: 14 Koolhydraten: 31 Eiwitten: 26
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/tortizza-met-kip-mosterd-en-geitenkaas/
3.5.3229