Tortizza met kip, mosterd en geitenkaas
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 1
 
Wat heb je nodig
  • 1 tortilla wrap (meergranen) of pizzabodem
  • 8 gram Zaanse mosterd, grof gemalen (5 gram voor wrap, 3 gram voor kipfilet)
  • 50 gram tomatensaus (passata di pomodoro)
  • 60 gram mozzarella light (bijv. Galbani)
  • 42 gram gerookte kipfilet
  • 12 gram geitenkaas
  • 9 gram honing
  • Basilicum
Wat moet je doen
  1. Besmeer de wrap met een dunne laag mosterd (5 gram).
  2. Verdeel vervolgens de tomatensaus over de tortizza, houd de randen vrij.
  3. Snijd de mozzarella en kipfilet in dunne plakken. Besmeer de kipfilet met de overige mosterd en verdeel mozzarella en kipfilet over de tortizza.
  4. Verkruimel de geitenkaas over de pizza en voeg de honing toe. Maak af door wat basilicum over het geheel te strooien.
  5. Bak in de oven op 180ºC voor zo'n 8-12 minuten tot de randen van de tortizza verkleurd zijn en de kaas gesmolten.
Extra
Cal: 353; v/k/e: 14g, 31g, 26g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 353 Vetten: 14 Koolhydraten: 31 Eiwitten: 26
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/tortizza-met-kip-mosterd-en-geitenkaas/