Topping: tropisch diepvriesfruit (van de Lidl) - 50 gram
Wat moet je doen
Mix alle ingrediënten (behalve de toppings uiteraard) in een hoge kom tot je geen klontjes meer hebt.
Verwarm een (ingevette) koekenpan/pannenkoekenpan op middenhoog vuur. Zorg dat de pan al goed heet is voordat je het beslag gaat toevoegen, maar vervolgens de pan niet nog veel heter wordt omdat dan je pannenkoeken zullen aanbranden.
Schep steeds een kleine opscheplepel (ofwel: geen overvolle lepel want de pannenkoek gaat nog wat uitspreiden) beslag in de pan en bak in enkele minuten (later wat korter) tot goudbruin.
Doe dit ook met de rest van het beslag. Ik kreeg er ongeveer 6-8 pannenkoeken uit, afhankelijk van hoe groot je ze maakt natuurlijk.
Stapel de pannenkoeken op met steeds een paar schijfjes kiwi ertussen en maak af met nog extra fruit en een siroop naar keuze (ik gebruikte de MySyrup van My Protein en met mijn code FREUD kun je deze met 10% korting bestellen!).