Crunchy bar pies
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 4
 
Wat heb je nodig
Taartbodem
Vulling
  • 250 gram Skyr (bijvoorbeeld de goedkope versie van de Lidl)
  • 15 gram vanille whey (bijvoorbeeld Impact Whey (My Protein) of Whey Perfection (Body en Fitshop))
Topping
Wat moet je doen
  1. Verwarm de oven tot 200ºC en zet vier kleine bakvormpjes klaar.
  2. Mix alle ingrediënten tot een stevige deegbal.
  3. Verdeel het deeg in vieren en rol elke bal tot een plat stuk deeg. Plaats dit over de bakvormpjes.
  4. Doe de bakvormpjes in de oven, 6 minuten en laat volledig afkoelen.
  5. Mix ondertussen de Skyr en whey tot een glad geheel.
  6. Vul elk taartbodempje met het extra eiwitrijke Skyrmengsel.
  7. Hak de Smart bar in stukken en top elk taartje hiermee.
Extra
Totale recept, inclusief bar:
Cal: 1.388; v/k/e/vez: 35g, 173g, 88g, 9g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 347 Vetten: 8.8 Koolhydraten: 43.3 Vezels: 2.3 Eiwitten: 22
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/crunchy-bar-pies/