Frambozen cheesecake broodje
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 1
 
Wat heb je nodig
Vulling
  • 30 gram cream cheese (light)
  • 50 gram diepvriesframbozen
Wat moet je doen
  1. Verwarm de oven op 200ºC.
  2. Klop de eiwitten op met een handmixer (of in je keukenmachine) tot helemaal stijf.
  3. Roer met een vork of lepel door de cream cheese in een los schaaltje tot het wat vloeibaar begint te worden.
  4. Voeg de cream cheese en de whey toe en spatel voorzichtig door de eiwitten.
  5. Vul een ingesprayde cakeblik (het liefst siliconen) met het beslag.
  6. Voeg de overige cream cheese in kleine stukjes toe en verdeel de frambozen over het beslag.
  7. Plaats 15 minuten in de oven of tot de cake goudbruin begint te kleuren en van binnen gaar is (niet meer nat).
  8. Lekker met een extra laagje cream cheese of natuurlijk notenboter.
Extra
Hele broodje:
Cal: 272; v/k/e/vez: 7g, 8g, 44g, 2g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 272 Vetten: 7 Koolhydraten: 8 Vezels: 2 Eiwitten: 44
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/frambozen-cheesecake-broodje/