Don't Go Breaking My Heartkoekjes
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 24
 
Wat heb je nodig
Koekjes
Topping
Wat moet je doen
  1. Verwarm de oven tot 175ºC en zet alvast een bakplaat met bakpapier klaar.
  2. Doe de koekjesmix in een schaal.
  3. Voeg hieraan de kokosolie (wanneer gestold even opwarmen in de magnetron of op het fornuis tot vloeibaar), honing en het water toe. Mocht het deeg te nat zijn, voeg wat extra van de koekjesmix toe, mocht het te droog zijn, voeg dan wat water toe.
  4. Meng met een houten lepel en kneed vervolgens tot een bal.
  5. Rol de bal uit op je aanrecht of een vlak blad tot ongeveer één centimeter dikte en steek met een koekjesvorm koekjes uit. Of maak kleine balletjes, dat kan ook natuurlijk. Ik haalde er zelf 24 stuks uit.
  6. Leg de koekjes op de bakplaat en schuif in de oven.
  7. Bak de koekjes in zo'n 5-10 minuten (bij mij waren ze na 7 minuten klaar) tot goudbruin. De koekjes mogen nog wat slap aanvoelen wanneer je ze uit de oven haalt. Laat even afkoelen.
  8. Smelt ondertussen au bain marie je chocolade en voeg de kokosolie toe om je chocolade wat dunner te maken.
  9. Doop de koekjes (zodra deze harder zijn) in de chocolade en strooi meteen je versiersels eroverheen.
  10. Laat opnieuw afkoelen tot de chocolade gestold is.
Extra
Totaal (met chocolade):
Kcal: 1.572; v/k/e: 81g, 135g, 83g.

Totaal (zonder chocolade):
Kcal: 1.102; v/k/e: 46g, 117g, 64g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 66 Vetten: 3 Koolhydraten: 6 Eiwitten: 3
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/dont-go-breaking-my-heartkoekjes/