Carrot cupcakes
Door: Monique
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 12
- Verwarm de oven tot 175ºC en zet alvast een muffinbakplaat met daarin papieren muffinvormpje klaar.
- Prak de bananen fijn en rasp de wortels.
- Mix de droge ingrediënten in een grote kom.
- Mix ook de natte ingrediënten (inclusief geraspte wortels) tot een geheel.
- Voeg de droge ingrediënten aan de natte ingrediënten toe en mix tot een samenhangend geheel.
- Vul de muffinvormpjes (12 stuks) met het beslag, tot net iets onder de rand.
- Plaats in de oven en bak ongeveer 20 minuten. Laat volledig afkoelen.
Totaal:
Kcal: 1.257; v/k/e: 31g, 223, 46g.
Serving size: 1 Calorieën: 105 Vetten: 3 Koolhydraten: 19 Eiwitten: 4
Recipe by Freud and Fries at https://freudandfries.nl/paas-carrot-cupcakes/
3.5.3226