Snack ♡ Hartige en zoete lunchboxjes
Door: Monique
Prep time: 20 mins
Cook time: 10 mins
Total time: 30 mins
Serves: 1
1 avocado 1 teentje knoflook 2 tl citroensap Snuf Keltisch Zeezout 2-3 snoeptomaatjes 1 tortilla wrap Worteltjes Komkommer 1 roze ui 1 puntpaprika 6-7 wortels 100 gram maïs 100 gram gekookte kikkererwten ⅓ komkommer 2 handjes verse spinaziebladeren Open de avocado door met een mes rondom in de lengte rondom de pit te snijden. Lepel de avocado uit. Snijd de knoflook en tomaatjes in kleine stukjes. Doe de knoflook, zout en citroensap bij de avocado en prak fijn. Voeg vervolgens ook de tomaatjes toe. Zie link hierboven (bij ingrediënten) voor het recept. Snijd de tortilla in acht driehoekjes (of eventueel kleiner). Bak 10-15 minuten in de oven op 200ºC of 5-10 min in de Airfryer op 200ºC. Maak de komkommer en worteltjes schoon en snijd in hapklare grootte. Snijd de banaan in dikke plakken. Besmeer elke plak banaan aan de rand met een dunne laag pindakaas. Rol de rand van de banaan door de discodip tot volledig bedekt. Laat even stevig worden in de koelkast. Versnipper de ui en snijd de puntpaprika, wortels en komkommer in stukjes. Doe de verschillende ingrediënten in de mason jar tot volledig gevuld. Recipe by Freud and Fries at https://freudandfries.nl/snack-%e2%99%a1-hartige-en-zoete-lunchboxjes/
3.5.3229