Review ♡ Mijn 10 favoriete Body en Fit producten

Mijn 10 favoriete Body en Fit producten | Freud and Fries

Het hoeft geen geheim te zijn dat ik graag bij Body en Fit bestel. De eerste webshop waar ik mijn producten bestelde en waar ik nog altijd tevreden over ben. Vaak fijne prijzen, goede acties en ik heb het contact altijd als prettig ervaren. Inmiddels heb ik heel wat van hun sortiment uit de witte dozen gehaald. Maar wat zijn nu mijn meest favoriete producten die ik keer op keer blijf bestellen?

Naturel pindakaas poeder

Er zijn van die dagen dat ik me enorm onrustig voel. Dat zijn de dagen dat de bodem van mijn potten in zicht komt.

Verslaafde ik: Oké, wanneer mag ik weer bestellen?
Verstandige ik: Is het niet te kort geleden?
*Checkt mail met laatste bestelling*
Verstandige ik: Nee, je moet je écht inhouden Monique. Het is nog maar twee dagen geleden.
Verslaafde ik: Maar ik heb het nodig. Ik bedoel, ECHT nodig.
Verstandige ik: Denk dan toch eens aan je portemonnee…
Verslaafde ik: ECHT.NODIG.NU.
Verstandige ik: Maar –
*Plaatst nieuwe bestelling*

Gelukkig gaat dit niet op voor alle producten. Maar wel voor pindakaas poeder. Ik kan niet meer leven zonder die poeder in huis. Bij de kwark, over mijn protein fluff, als surrogaat satésaus, bij mijn cottage cheese in combinatie met een appeltje. Pindakaas poeder moet ALTIJD in mijn keukenkastje staan.

Micellar Casein – white chocolate

Eigenlijk geldt hetzelfde voor mijn pot caseïne als wat geldt voor de pindakaas poeder. Afwezigheid is onmogelijk. Waar anderen zweren bij whey is caseïne mijn favoriet. Ik zit nog altijd te wachten tot er een nieuwe smaak wordt ontwikkeld (Bodyenfit, let me know!) maar tot die tijd blijf ik lekker genieten van white chocolate, by far my favorite.

Mijn 10 favoriete Body en Fit producten | Freud and Fries

Noten

Noten kun je natuurlijk overal kopen maar ik bestel ze graag hier omdat ze toch een stuk goedkoper zijn. Er staan verschillende potten in mijn keukenkastje maar favoriet van het moment zijn toch wel de amandelen.

Pure cacao nibs

Ik ben misschien niet de typische vrouw die helemaal verslaafd is aan chocolade en het liefst (maar natuurlijk wel met enig schuldgevoel) elke dag een hele chocoladereep naar binnen werkt, wel gaat er geen dag voorbij dat ik een paar gram pure cacao nibs door mijn kwark roer of over mijn havermout strooi.

Quest bars

Nog lang niet alle smaken geproefd, nog helemaal niet zo lang bekend met deze bars, maar ik ben er nu al dol op. Er is nog geen eiwitreep geweest die deze overtroffen hebben, hoewel mijn tiramisu protein bar pretty close kwam. Welke is jouw favoriet? Ik schreef laatst nog een review over de PB&J en Smores bars.

Mijn 10 favoriete Body en Fit producten | Freud and Fries

Assault pre-workout – Candy Apple

Hoewel ik deze pre-workout slechts voor de eerste keer besteld heb weet ik zeker dat het een blijverdje is. Waarom? Niet alleen omdat het gewoon werkt, ik gefocust blijf en meer uit mijn training haal dan ooit daarvoor, ben ik echt appelsmaak-verslaafd. Lolly’s met appelsmaak, thee met appelsmaak, appel met appelsmaak (oké, just kidding), ik ben er GEK op. Dus ik ben maar wat blij dat ik de gok heb gewaagd voor deze niet al te verleidelijk klinkende smaak te gaan. Aanradertje!

Cacao poeder

Hoe kan ik brownies bakken zonder cacao poeder? Cacao poeder hoort zeker bij de essentials wat koken en bakken betreft en mag dus niet ontbreken in mijn keukenkastje.

Smart bars

Smart bars heb ik niet altijd in huis (de reden dat ze ook ontbreken op de foto bovenaan) maar staan wel in mijn top tien. Hoewel ik de voorkeur geef aan Quest bars vanwege de macro’s komen deze eiwitrepen op de tweede plaats van bars die ik online bestel.

Pinda stukjes

Dit is gewoon een stukje luxe. Pinda stukjes kun je uiteraard makkelijk zelf maken: maal wat pinda’s in een keukenmachine. Maar ik vind het toch verrekte handig dat ik gewoon een pot door-een-ander-gemalen pinda’s klaar heb staan. Perfecte topping voor een Snickers ontbijtje met kwark en cacao.

Mijn 10 favoriete Body en Fit producten | Freud and Fries

Pure hazelnootpasta

Eens in de zoveel tijd maak ik voor mezelf Protella (Protein Nutella) klaar. Voor die dagen houd ik graag een potje hazelnootpasta achter de hand.

Wat zijn jouw favoriete producten? Staan ze hierboven erbij of is het heel iets anders? Laat het me weten!

Dit is overigens geen gesponsorde post en uiteraard gewoon mijn eigen mening.

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

2 reacties op “Review ♡ Mijn 10 favoriete Body en Fit producten”

 1. happyhealthy_iris schreef:

  Hoi, ik heb net even al je reviews gelezen en heb er veel handige tips uit gehaald voor m’n volgende bestellingen.
  Thanks meid!

  (trouwens superleuke blog: ik ben hier voor het eerst, maar heb m al meteen toegevoegd aan m’n favorieten.)
  Doe zo verder!

  xx

  happyhealthy_iris (instagram)

  • Monique schreef:

   Iris, dank je voor je geweldige reactie! Ik zag je inderdaad ook voorbij komen op Instagram, leuk om te zien dat je er zo enthousiast over bent. Laat je me weten wanneer je de drops hebt uitgeprobeerd? 😉 Liefs, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *