Monique Op Maandag #23 ♡ Protein Fluff Party

JOEHOE! Veel te veel om te vertellen en maar een beperkt… nah, just kidding, ik maak ‘m gewoon zo lang als ik wil, toch? Hieronder kun je lezen hoe mijn week was afgelopen week en natuurlijk een uitgebreid verslag van de Protein Fluff Party zaterdag! ENJOY!

Maandag • Hamstrings

Monique Op Maandag #23 ♡ Protein Fluff Party | Freud and Fries

Maandag was niet een very eventful dagje, vooral gewoon werken en werken, daarna uiteraard naar de gym. Inmiddels ben ik wel eraan gewend om met korte broek daar rond te lopen en vind ik het prima dat mijn benen niet perfect smooth (wel geschoren hoor!) en vrij is van blauwe plekken and such, en het leuke is dan wel dat je langzaamaan lijnen begint te zien bij je quads en hamstrings. Want daar doe ik het uiteindelijk toch wel voor, ik train omdat ik het superleuk vind, maar ook omdat ik graag mijn spieren zie ontwikkelen. Dus HEUJ! It’s working.

Ik weet dat Zwier hier de focus op legt – hamstrings en mijn schouderkoppen – dus het is wel leuk om te zien dat daar daadwerkelijk verandering te merken is.

Dinsdag • Op tijd naar bed

Toegegeven, ik ga de laatste tijd echt te laat slapen. Niet per se laatlaat (het wordt geen 01.00 of later), maar wel te laat wanneer je de volgende dag om 06.20 je wekker hebt staan en een volle dag aan het werk bent. Grote valkuil natuurlijk, want ik zit tegenover cliënten en dan wil je wel enigszins fris en alert zijn. Maar dan kom ik thuis – moe – , neem ik een pre-workout en verdwijn naar de gym; om 21.00 uur kom ik thuis, douchen, eten en nog wat dingen voor de blog. En voor je het weet is het 00.00 uur en had ik allang in bed moeten liggen. Ik heb zelfs een kleine “reminder” op mijn Fitbit om 21.50 uur – die ik steevast negeer.

Maar dinsdag niet. Dinsdag lag ik al vóór het afgaan van mijn geluidloze alarm in bed, laptop weg, boek weg, telefoon weg. Dit moet ik dus echt vaker doen.

Woensdag • Is het vakantie?

Een raar besef eigenlijk, dat half Nederland gewoon vakantie aan het vieren is, in de namiddag op het terras zit en in korte broek door de straten loopt, terwijl ik veel te warm gekleed van mijn werk naar het station loop. Maar hey, no regrets, ik vind het heerlijk om weer aan het werk te zijn, en dan nog wel in mijn favoriete baan PLUS die vakanties pik ik ergens tussendoor wel (ofwel: keep on reading).

Donderdag • Reisje naar Londen

“Zullen we naar Londen gaan?” Ik stelde het gewoon zomaar in de auto, onderweg naar het treinstation. Nog maar net terug van mijn reis naar Lissabon met mama stelde ik geheel impulsief die vraag aan mijn broertje. Nooit eerder hebben we “alleen samen” gereisd en nooit eerder zijn we “alleen samen” weggeweest. Buiten de logeerweekendjes bij opa en oma natuurlijk. Maar dat was anders. Snap je.

“Oké.”

Not what I expected. Maar wel wat ik dus supertof vind! En deze donderdag boekten we gewoon, in een halfuurtje, onze reis. London, here we come!

Vrijdag • Pizza party & ritje in de Tesla

Maar niet voor mij. Dat is dan wel weer het vervelende: op mijn werk besloten ze pizza te gaan halen tegen het eind van de middag maar Monique moest ‘m helaas skippen omdat ze geen refeed had ingepland die dag. Nou scheelde het dat ik de laatste drie kwartier juist een cliënt had dus het grootste deel van het pizzafestijn toch heb moeten missen, maar zoiets is dan stiekem toch wel pijnlijk.

Ook tof was dat we die ochtend in de Tesla werden opgehaald van een van m’n collega’s. Eerste keer in een elektrische auto en wat rijdt ‘ie heerlijk (als passagier haha) en zo lekker stil! Heb jij al ooit in een Tesla gezeten?

Zaterdag • Protein Fluff Party

Monique Op Maandag #23 ♡ Protein Fluff Party | Freud and Fries

What a day.

Veel te vroeg werd ik op zaterdag wakker. Ik had mijn wekker sowieso al gezet, maar zo vroeg als ik wakker werd was ook weer niet de bedoeling. Mijn voornemen was naar de sportschool te gaan voordat ik op de trein stapte, tot ik ontdekte dat mijn Basic Fit in het weekend pas om 09.00 uur open was. En vóór tien uur moest ik al in de trein zitten. Oké. Shit.

Huis gepoetst (zaterdag-poetsdag, heuj) en besloten dat ik een gok ging wagen op een Bredase (is that even a word?) Basic. Goede keuze want die Basic Chassé is echt geweldig! Wat een ruimte, wat een hoop spul, wat een fijne Squatrekken. Maar zo weinig tijd. Een klein uur voor een heftige benentraining, douchen en racen naar Health Advies. Killing dus.

Met nog trillende beentjes stond ik om twaalf uur in de Tolstraat. Samen met Manouk boodschappen gehaald en opeens stonden de eerste klanten er al. Time to put it to the test. Ik weet dat ik protein fluff kan maken. Mijn vriendinnetjes weten het. Maar nu jij nog. Want foto’s, oké, maar nu nog the real deal.

Monique Op Maandag #23 ♡ Protein Fluff Party | Freud and Fries

Spannend om fluff te maken met apparaten die ik niet ken, maar die Kitchenaid en keukenmachine waren echt ge-wel-dig. Jaloers, een beetje maar. Maar het ging dus goed. Perfect. De eerste fluffs waren niet zo fluffy, maar die daarna waren superdik. En als een waar kinderpartijtje hadden we allerlei toppings op tafel staan. Van Johnny Doodle Fudge tot verse aardbeien en van eiwitrepen tot zaden.

Zo’n toffe middag en helemaal gesloopt ging ik weg (vergeten te eten, te drinken, tot rust te komen), na ook nog een meting door Zwier (waarover later nog meer). Twee potten caseïne rijker en een hoofd vol herinneringen aan leuke ontmoetingen.

Zondag • Zou moeten

Monique Op Maandag #23 ♡ Protein Fluff Party | Freud and Fries

Dit had dus een rustdag moeten zijn. Niet per se qua training, ik had nog wat trainingsmateriaal, so to speak, maar daarna was gepland dat ik helemaal niks meer ging doen. Een keertje Netflix & chill, zover dat bij mij mogelijk is. Maar in plaats daarvan had ik per ongeluk ineens mijn ouders uitgenodigd voor lunch en mijn zoektocht naar een nieuwe spiegel. En vervolgens die spiegel ophangen. Oh ja, en mijn slaapkamer verbouwd.

HEUJ. Selfiespiegel nu. Kan gewoon. Moet-nie-kunnen-nie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *