Zet een koekenpan op middelhoog vuur. Spray met non-stick spray en doe wat olijfolie in de pan.
Mix alle ingrediënten voor de eierwrap met een klopper tot een glad geheel.
Zodra de pan opgewarmd is, schep je ongeveer 2-3 opscheplepels eiermengsel in de pan.
Verdeel over de pan tot aan de randjes en laat stollen. Zodra gestold kan je de wrap voorzichtig losmaken aan de randjes en omdraaien om ook de andere kant licht te bakken.
Courgettevulling
Maak de groenten schoon.
Snijd de courgette in plakjes en dan in dunne reepjes (ongeveer gelijk aan de kalkoenreepjes).
Snijd de ijsbergsla in kleine stukjes.
Meng de ingrediënten samen met de tzatziki.
Schep de vulling in twee van de wraps en maak dicht met een cocktailprikker.
Avocadovulling
Maak de groenten schoon.
Snijd de avocado in blokjes, de cherry tomaten in achten en de komkommer ook in kleine stukken.
Vermeng de groenten met de tzatziki.
Schep ook deze vulling in de twee overige wraps en maak dicht met een cocktailprikker.
Extra
Totaal voor eierwraps: Kcal: 358; v/k/e/vez: 24g, 2g, 33g, 0g.
Totaal voor courgettevulling: Kcal: 143; v/k/e/vez: 5g, 10g, 11g, 4g.
Totaal voor avocadovulling: Kcal: 216; v/k/e/vez: 18g, 5g, 6g, 4g.