Cake ♡ Schwarzwälder Kirsch banana bread
Door: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 12
 
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Verwarm de oven tot 175ºC.
  2. Prak de bananen en avocado fijn tot een papje (mocht je avocado uit het diepvriesvak gebruik, plaats deze dan 1 à 2 minuten in de magnetron om te ontdooien).
  3. Voeg hieraan de overige ingrediënten toe, behalve de kersen, cream cheese en cacao nibs.
  4. Mix alle ingrediënten tot een nat beslag.
  5. Giet het beslag in een cakevorm.
  6. Snijd met een mesje de cream cheese in kleine stukken en druk verdeeld over de cake in het beslag. Duw ook de kersen in het beslag en strooi ten slotte de cacao nibs erover.
  7. Zet de cakevorm in de oven en bak in ongeveer 60-70 minuten tot gaar (de cake hoort van binnen nog wat zompig te zijn). Mocht de cake bovenaan wat donker wordt, plaats dan een stuk aluminiumfolie erover om te voorkomen dat het aanbrandt.
  8. Laat de cake volledig afkoelen voordat je deze aansnijdt.
Extra
Totale recept:
Kcal: 1.553; v/k/e/vez: 51g, 207g, 68g, 50g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 129 Vetten: 4 Koolhydraten: 17 Vezels: 4 Eiwitten: 6
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/cake-%e2%99%a1-schwarzwalder-kirsch-banana-bread/