Volg zoals gewoonlijk de instructies uit deze post. Deze all-fruit protein fluff vergt wat meer geduld én een belangrijke aanpassing (!!!):
Voeg nog niet direct al het water toe. Voeg alleen de karnemelk toe en maal kort, zodat er geen grote stukken fruit meer in zitten. Je hebt in eerste instantie nog maar een heel dun laagje protein "fluff" ijs. Je zet dus al vrij snel de klopper erop. Voor deze fluff ben je zeker 10 minuten bezig. Voeg langzaamaan steeds wat water toe. Je zult zien dat er steeds meer volume in de fluff komt. Goed lang doorkloppen tot het zeker vier tot vijf keer zoveel is. Door met wat water te spelen (extra toe te voegen) wordt het steeds luchtiger en luchtiger.
LET OP: deze fluff is nog meer vullend dan elke andere hiervoor. Maak eventueel minder of klop minder lang op om te voorkomen dat je enorme buikpijn gaat hebben. En natuurlijk: niet meer eten dan je op kunt!
Extra
Zonder extra toppings: Cal: 193; v/k/e/vez: 2g, 20g, 23g, 4g.