100 gram diepvries mango (ongeveer half pakje van de Albert Heijn)
25 gram Micellar Casein, chocoladesmaak (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop); ik gebruikte Hazelnoot Nutella van Body en Fitshop)
10 gram cacaopoeder (ik gebruikte deze cacao poeder)
2 gram Xanthan Gum (optioneel: maakt het iets fluffier) - met code FREUD 10% korting bij MP
80 ml karnemelk (of melk)
110 ml water (of nog meer melk)
Ter decoratie
35 gram diepvries mango
4 gram kokossnippers
Wat moet je doen
Volg de instructies uit deze post. Cacaopoeder en (eventueel) xanthan gum kun je tegelijk met de Micellar Casein toevoegen.
Laat het ijs met de caseïne en melk EXTRA LANG blenden zodat je een zo glad mogelijk geheel krijgt en zo min mogelijk stukjes ijs op het eind. Ongeveer 5-8 minuten (afhankelijk van hoe sterk je blender/keukenmachine is) zou genoeg moeten zijn!
Decoreer na het overscheppen in een grote schaal.
Extra
Recept, zonder decoratie, met xanthan gum: Cal: 224; v/k/e/vez: 2g, 23g, 25g, 8g.