Strawberry-banana peanut butter protein fluff
Door: Monique
Prep time:
Total time:
Serves: 2
- 100 gram diepvries aardbeien
- 50 gram bevroren bananenschijfjes
- 1 bakje ijsklontjes
- 17 gram Micellar Casein (ik gebruikte Cookies & Cream) (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop))
- 18 gram (bijvoorbeeld Naturel Pindakaas Poeder of PB2)
- 120 ml sojamelk light (ik gebruikte die van Alpro)
- Optioneel: 2 gram Xanthan Gum (bijvoorbeeld bij My Protein te bestellen, gebruik de code FREUD voor 10% korting!) - maakt het geheel wat romiger
- Optioneel: wat druppels zoetstof
- + toppings naar keuze (bijv. zoals hier: plakjes banaan, cashews, Walden Farms Caramel Syrup en Pure Pinda Stukjes)
- Volg de instructies zoals je ze vindt in deze post. Voeg pindakaaspoeder tegelijk met de caseïne toe.
- Deze protein fluff duurt wat langer om te "rijzen" dus zorg dat je extra lang opklopt. Hierdoor wordt het ook echt een zijdezachte fluff!
- Maak af met toppings naar keuze.
Zonder toppings:
Cal: 259; v/k/e/vez: 4g, 25g, 27g, 7g.
Serving size: 1 Calorieën: 130 Vetten: 2 Koolhydraten: 13 Vezels: 4 Eiwitten: 14
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/strawberry-banana-peanut-butter-protein-fluff/
3.5.3226