Strawberry-banana peanut butter protein fluff
Door: 
Prep time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Wat heb je nodig
  • 100 gram diepvries aardbeien
  • 50 gram bevroren bananenschijfjes
  • 1 bakje ijsklontjes
  • 17 gram Micellar Casein (ik gebruikte Cookies & Cream) (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop))
  • 18 gram (bijvoorbeeld Naturel Pindakaas Poeder of PB2)
  • 120 ml sojamelk light (ik gebruikte die van Alpro)
  • Optioneel: 2 gram Xanthan Gum (bijvoorbeeld bij My Protein te bestellen, gebruik de code FREUD voor 10% korting!) - maakt het geheel wat romiger
  • Optioneel: wat druppels zoetstof
  • + toppings naar keuze (bijv. zoals hier: plakjes banaan, cashews, Walden Farms Caramel Syrup en Pure Pinda Stukjes)
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies zoals je ze vindt in deze post. Voeg pindakaaspoeder tegelijk met de caseïne toe.
  2. Deze protein fluff duurt wat langer om te "rijzen" dus zorg dat je extra lang opklopt. Hierdoor wordt het ook echt een zijdezachte fluff!
  3. Maak af met toppings naar keuze.
Extra
Zonder toppings:
Cal: 259; v/k/e/vez: 4g, 25g, 27g, 7g.
Voedingswaarde
Serving size: 1 Calorieën: 130 Vetten: 2 Koolhydraten: 13 Vezels: 4 Eiwitten: 14
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/strawberry-banana-peanut-butter-protein-fluff/