Peanut Butter Nutter Protein Fluff
Door: 
Prep time: 
Total time: 
Serves: 1*
 
Wat heb je nodig
  • 2 bakjes ijsklontjes
  • 150 gram diepvriesbloemkool
  • 27 gram vanille Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop))
  • 220 ml karnemelk
  • 24 gram (bijvoorbeeld Naturel Pindakaas Poeder of PB2)
  • 8 gram Pure Pinda Stukjes
  • Optioneel: extra pindastukjes en extra pindakaaspoeder als topping of pindakaaspoeder gemengd met water voor een stroperige pindakaas. OF: gewoon verdunde of wat opgewarmde pindakaas!
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies uit deze post. Voeg de pindastukjes tijdens het fluffen toe.
  2. De optionele toppings kun je naderhand toevoegen.
Extra
Cal: 357; v/k/e/vez: 8g, 25g, 46g, 8g.
Voedingswaarde
Serving size: 1* Calorieën: 357 Vetten: 8 Koolhydraten: 25 Vezels: 8 Eiwitten: 46
Recipe by Freud and Fries at http://freudandfries.nl/peanut-butter-nutter-protein-fluff/