Over

… Monique

Monique | Freud and Fries

❝I have no special talents. I am only passionately curious – Albert Einstein

Wat wil je later worden? Waar ik vroeger zou antwoorden met mama of prinses heb ik tegenwoordig een half A4’tje nodig. Psycholoog, schrijver, kok, personal coach, fotograaf; to name a few. Je hebt echter maar één leven en dan moet je keuzes maken –

– nee, wacht – je hebt echter maar één leven en daar wil je dan ook het meeste uit halen. Ik kies ervoor naar mijn passies te leven en ik wil jou hier inspireren dat ook te doen. Als je iets graag wilt, waarom zou je er dan niet voor gaan?

Wie ben ik nou eigenlijk? Mijn naam is Monique, 26 jaar en psycholoog en personal coach. Ergens in 2014 kwam ik in aanraking met het ijzer en sindsdien ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast doe ik aan hardlopen en sta ik uiteraard graag in de keuken. En natuurlijk ben ik tegenwoordig regelmatig online te vinden, hier op Freud and Fries maar ook op mijn Facebook-pagina en Instagram. Wat ik doe, doe ik met veel passie en plezier en dat hoop ik ook aan jou over te dragen.

❝Traveler, there is no path. The path is made by walking – Antonio Machado

… Freud and Fries

logo

In de zomer van 2014 werd Freud and Fries geboren. Na ontelbare kleine blogjes over van alles en nog wat besloot ik dat ik het nu maar eens “voor het echie” ging doen. Een blog waarin mijn passie voor psychologie zou gaan combineren met lekkere, eiwitrijke recepten. Eerst in het Engels, maar vanaf 1 januari 2015 kwam freudandfries.nl in leven en besloot ik me alleen hierop te focussen. Niet langer alleen recepten maar ook (meer) stukjes over psychologie, sporten en een algehele fitte leefstijl.

❝Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun – Mary Lou Cook

Ik hoop je niet alleen te inspireren om de keuken in te duiken en daar te experimenteren, maar ook om het beste uit jezelf te halen, te ontdekken wat jou JOU maakt en hoe je als persoon kunt groeien. Freud and Fries mag dan in beginsel de uitlaatklep zijn voor mijn passie en omdat ik zo van schrijven houd, maar uiteindelijk draait het hier allemaal om jou.

❝Be somebody who makes everybody feel like a somebody.

Heerlijk vind ik het om het te lezen wanneer iemand (met succes) een van mijn recepten heeft geprobeerd, geïnspireerd raakt door mijn stukjes of gewoon graag langskomt om te lezen. Maar ook als je tips hebt of graag eens wat leest over het een of ander. En vergeet me vooral niet te vertellen wie JIJ bent. Dus, twijfel je nog of je iets van je moet laten horen? Ik zeg: DOEN.

Dat kan op Instagram, op mijn Facebook-pagina, onder mijn posts of gewoon via het contactformulier. Tot snel!

 

Lees alsjeblieft ook even mijn disclaimer!