Friday’s Faves ♡ #1

Er is zoveel leuks in de wereld en zo weinig ruimte in mijn hoofd. Dus waarom niet delen, dacht ik, share your passion. Hieronder mijn favorietjes van deze vrijdag: smaakmakers, Micellar Casein, muziek en blogger.

Mijn favoriete zoete smaakmaker

Friday's Faves #1 | Freud and Fries

Elke ochtend staat er een havermoutje voor me klaar. Grapje natuurlijk, ik maak het gewoon zelf klaar. Maar zo standaard als mijn havermoutje elke ochtend is, zo standaard zijn de toegevoegde Flavdrops. Ik ben echt een fan van dit spul, want havermout zonder deze zoete smaakmakers is gewoon… nou ja, havermout.

Ook aan mijn morning coffee wordt aangevuld met wat van die heerlijke druppels, volgende week komt hiervan een receptje online! (Met mijn code FREUD krijg je 10% korting op je bestelling bij My Protein!)

Mijn favoriete hartige smaakmaker

Friday's Faves #1 | Freud and Fries

Laatst trof ik in mijn bestelling van Body en Fit een pakketje van deze kruiden aan. Na het eerste gebruik was ik direct fan. Echt, deze kruidencombinaties zijn TOP! Ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd maar Oriental Rub en Dark Roast zijn nu al dikke favoriet!

Mijn favoriete Micellar Casein

Friday's Faves #1 | Freud and Fries

Jullie blijven het me maar vragen, dus hier dan eens het antwoord: dit zijn mijn favoriete Micellar Caseins van dit moment. Meestal bestel ik die enorme potten bij Body en Fit (hier: Micellar Casein) en een weekje terug voegde ik daar de Quest Protein Powder aan toe die ik bij Health Advies Breda haalde.

Mijn favoriete wake-up muziek

Van deze muziek kan ik echt enorm blij worden. Jij ook, I hope. En ja, ik heb een enorme zwakte voor oude muziek…

Mijn favoriete blogger

Ik ben nooit zo van de Nederlandse bloggers geweest, reden ook dat ik in het begin in het Engels heb geblogd, dus mijn favoriete bloggers zijn voornamelijk buitenlandse (en dan uit de VS graag) food bloggers. Arman van The Big Man’s World bedenkt echt geweldige recepten waar ik stiekem nog elke keer van sta te kijken. Neem jij ook even een kijkje?

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

5 reacties op “Friday’s Faves ♡ #1”

 1. Irma schreef:

  Oeh, die flavdrops, vraaagje 🙂 ik heb ze namelijk van de body en fit shop, maar ik moet echt meeeega veel druppels toevoegen wil ik ook maar iets van die smaak aan mijn havermoutje krijgen. Hoe zit dat bij deze druppels? 🙂

  • Monique schreef:

   Hey Irma, dat herken ik wel. Naar mijn idee hoef je van deze Flavdrops niet zoveel toe te voegen en daarbij zijn ze ook wat meer ehhh onderscheidend van smaak (d.w.z. je proeft echt duidelijke verschillen tussen de verschillende smaken!).

  • Doreen schreef:

   Hey Irma, ik vond ook dat je bij die van de body & fit veel druppels erin moet doen nu heb ik die van My Protein en ik vind deze stukken beter veel sterker van smaak en je hoeft er niet veel voor in te doen.

   Groetjes 🙂

 2. Jos schreef:

  De Flavourdrops van MyProtein zijn geweldig, die van Body&Fit zijn verschrikkelijk. Waar die van Myprotein barsten van smaak, draait het bij B&F vooral om zoetstof. De smaak die daarbij wordt afgegeven is heel weinig. Heb nu 4 smaken van beide merken maar gebruik enkel die van Myprotein.

  • Monique schreef:

   My Protein heeft inderdaad wel wat meer variatie in smaak. Ik vind overigens de karamel van Body en Fit stiekem wel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *