Friday’s Faves ♡ #9

fridays-faves-9-freud-and-fries

Freud and Fries begon allemaal om de recepten, het eten. Geen wonder dus dat ik verschillende food-accounts volg. Heerlijk kwijlen bij prachtige gerechten; cakes, taarten, koekjes. YES PLEASE.

Minder fijn wanneer je met hongerige maag in bed ligt of onderweg naar huis bent met lege bakjes. #teamalwayshungry

Wat zijn mijn favoriete foodie-accounts? Voor jullie op een rijtje gezet hieronder. Wat zijn de jouwe?

Fitfoodies

@anne_travel_foodie

fridays-faves-9-freud-and-fries

Anne Travel Foodie The Netherlands. Travel the world and eat your veggies. Like me on Facebook or check my website for healthy recipes, hotspots and travel blogs: www.annetravelfoodie.com

Waarom volgen?
Anne heeft een eigen blog en werkt ook aan de Foodie Channel, die ik de laatste tijd overal voorbij zie komen. En wat daar voor een prachtrecepten (en vooral video’s!) opstaan, WOW. Maar ook geen wonder als je zulke keukenprinsesjes als deze chick daar aan het werk zet. Met inspiratie van over de hele wereld wil je haar wel in de gaten blijven houden!

@cheffsteffff

fridays-faves-9-freud-and-fries

Stephanie So let’s make some really tasty healthy stuff today 🍀☀️🍀

Waarom volgen?
Stephanie, of Chef Stef (maar dan met extra veel f’en), komt met leuke creaties van wat ze zo dagelijks voor zichzelf maakt. Ik herinner me dat we eens hebben staan praten en dat Stephanie ooit iets wilde openen met gerechten (of heb ik het nou mis?). Ik zou wel bij haar aan tafel schuiven, want ze haalt altijd wel weer iets moois uit de oven, als ik dat zo zie. En eens niet enkel zoet maar vooral ook veel hartig. YESPLEASE!

@essiehealthylife

fridays-faves-9-freud-and-fries

Ester 🍏 gezonde én lekkere recepten 💯 foodie ☕️ coffee lover 💪 lost 36 kg 📸 foodfotografie 💕 create your life www.essiehealthylife.nl

Waarom volgen?
Inspirerende, gezonde receptjes van al bestaande gerechten. Heerlijk om naar te kijken en tips op te doen voor eigen creaties. Zo heeft ze een prachtige ontbijtpizza op haar blog staan en zag ik laatste chocoladebroodjes voorbijkomen die ik maar wat graag zelf zou maken. Nieuwe, verrassende recepten in een gezond jasje. Dáárom volgen.

@vivavivera

fridays-faves-9-freud-and-fries

Vivera Al sinds 1990 weten we als geen ander hoe je de beste #vegetarische en#plantaardige producten maakt. Lekker én erg gezond! #vivera www.vivera.com

Waarom volgen?
Hoewel ze vaak ook niet hun eigen foto’s plaatsen kan ik me altijd wel verlekkeren bij hun posts, zeker die rijkelijk belegde toasts. Een ding is zeker wanneer je Vivera volgt: ultimate foodporn. Daar word ik nou blij van.

@ottenvandijk

fridays-faves-9-freud-and-fries

Christel Otten 💕healthyf🍑🍑d 💕fitmom 👧 💕dutchie🌷 NL 💕gym💪 💕 all 📷 taken by me

Waarom volgen?
Christel maakt prachtige, scherpe foto’s van de dingen die ze eet die er niet gezond zijn maar ook nog eens stralen. Echt waar, ik krijg hier dus meteen honger van hè. Met consistentie steeds weer geweldige shots op dat houten plaatje. WOW.

@oh.my.pie

fridays-faves-9-freud-and-fries

Marike Van glutenvrije ‘last’ naar glutenvrij feestje! 🎉 🔸Docente in het VMBO 🔸Creatief met taarten 🍰 en woorden 🎶 🔸[email protected]

Waarom volgen?
Vanwege haar prachtige taarten en andere baksels, maar dat niet alleen. Marike is een verhalenverteller, een sprookjesverzinner, en ik heb nog nooit iemand met zoveel fantasie ontmoet. En als je Marike ooit ontmoet hebt, zal je dat sprookjesachtige misschien ook wel in haarzelf als persoon herkennen. Ik wel in ieder geval. Marike’s taarten zijn niet zomaar taarten maar taarten-met-een-verhaal. Even waan je je in een of andere fantasiewereld, en wie verlangt nou niet naar zo’n moment?


En wie zijn jouw favorieten?

VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *