Laatst zag ik voorbij komen dat de Lidl nu ook (biologische) havermelk verkocht. Ongetwijfeld zou mijn Lidl, die tegenwoordig ook zijn eigen bakkertje in de winkel heeft ook dezelfde plantaardige melk in de schappen hebben liggen. Dus ik vól enthousiasme naar de supermarkt, naar de lang houdbare sojamelk.
Geen havermelk.
Oké, misschien is het een gekoeld product. Dus ik loop vervolgens door naar het koelschap, waar ook de melk, kwark en yoghurt staan.
Geen havermelk.
Wellicht dan gewoon bij de nieuwe biologische collectie – logisch ook!
Geen havermelk.
Bij de andere gekoelde producten dan? De drankafdeling? Het vlees? Bij de groenten? In het vriesvak? Op het eind ren ik door de winkel in blinde paniek. Oké, soort van dan.
Gedesillusioneerd kom ik terug van de Lidl. Nog altijd geen havermelk, wat moet ik nu? Hoewel ik houd van de plantaardige melken en yoghurts van Alpro, vind ik ze te duur om steeds weer in huis te halen. Er moet een betere manier zijn.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: