Friday’s Faves ♡ #10

fridays-faves-10-favoriete-youtubers

Ik heb al wel eens vaker favoriete YouTube-accounts gepost in eerdere Friday’s Faves, maar vandaag ga ik jullie een rijtje geven van – voornamelijk – vloggers waarvan ik altijd direct de nieuwste uploads check. Natuurlijk kan je ook gewoon een blik werpen op mijn eigen YouTube-account (waar nog altijd vrij weinig te doen is…) to see for yourself op welke kanalen ik zoal geabonneerd ben, maar ook daarin heb ik een selectie van accounts die ik zéker kijk en accounts waar ik alleen naar kijk wanneer ik niet zoveel te doen heb (of juist veel te doen heb maar uitstelgedrag vertoon).

Dus vandaag: mijn Friday’s Favorites YouTubers!

Laura Brijde

Van Laura’s vlogs en video’s word je gewoon altijd vrolijk (ik wel in ieder geval). Als iemand een voorbeeld is voor wat betreft bloggen, vloggen en wat al niet, dan is zij het wel. Het is een soort van second nature, lijkt het wel, hoe ze haar filmpjes maakt en teksten schrijft. Ze is een beetje die girl next door, het voelt eigenlijk allemaal heel vertrouwd hoe ze het doet. Ik heb haar ook eens in real life gezien en dan merk je al wel dat ze echt weet wat ze wil; ze hannest niet wat aan met camera’s. Het is niets voor mij om iemand de hemel in te prijzen (en stiekem hoop ik ook dat ze dit nooit leest omdat het veel te veel als geslijm voelt), maar écht, ik heb gewoon dikke respect voor wat Laura neerzet en dát mag ze natuurlijk wel weten!

Student Aesthetics

Merijn komt uit Nijmegen en traint in de sportschool bij mij om de hoek (al kom ik daar nooit); alleen dát vind ik al tof. Voor een Nederlander spreekt hij behoorlijk goed (Amerikaans-)Engels, zodat ik niet meteen daarbij afhaak (want Nederlands-Engels is echt vre-se-lijk). Die jongen heeft zich echt omhooggewerkt, wat behoorlijk bewonderenswaardig is en blijft maar groeien (en dan heb ik het alleen nog maar over zijn fysiek – no kidding, ik bedoel volgers). Hij is zo’n typetje van “maar hij is zo normaal gebleven,”  en niet iemand die alleen maar foto’s (op Instagram bedoel ik dan) post met een betekenisloze quote of emoticon eronder. Iemand die ook daadwerkelijk iets te zeggen heeft en dat geldt ook voor zijn kanaal.

Lauren Tickner

Een bikini fitness model uit Verenigd Koninkrijk. Onderweg naar de British Finals begon ik haar te volgen en het is mooi om te zien hoe zelfverzekerd en krachtig ze daar staat. Geen “mooidoenerij” maar gewoon hoe het is. Op het moment is de wedstrijd achter de rug en is ze gestart met een nieuw doel: sterk worden en daarnaar leven. Minder focus op lichaam en gewicht en meer focus op het maximale uit zichzelf halen. Love that.

NaturallyStefanie

Hoewel ik haar video’s wat minder ben gaan vinden toen ze samen met haar vriend ging vloggen, blijf ik haar nog graag volgen. Veel workoutvideo’s, Gymshark hauls en What I Eat In A Day‘s, veel banana ice cream en af en toe een vegan junk food dagje. En gewoon dat heerlijke Schotse accent.

Robin Gallant

Ik ben Robin gaan volgen na een tip van Sophie dat ze een goede video had over het uitvoeren van cable kickbacks, iets waar ik zelf ook altijd moeite mee had omdat ik zo snel last krijg van mijn rug vanwege overextension. In haar video legt ze haarfijn uit hoe je de oefening het beste uitvoert. Daarnaast ook een aantal video’s met tips over strekken en opwarmen voor bijvoorbeeld legday, wat ik nu ook in mijn eigen trainingen toepas.

Jeff Nippard

Jeff Nippard heb ik nog maar kort geleden ontdekt, dus eigenlijk klopt het niet helemaal als ik zeg dat ik altijd zijn nieuwe uploads kijk. I have no idea yet. Maar zijn video’s waarin hij trainingen en allerlei statements onderbouwt met onderzoeksresultaten spreekt me wel aan. Scientific geek dat ik ben, krijg ik daar meteen kriebels van en wil ik het liefst alles doorlopen om te kijken wat hij over elke oefening te zeggen heeft. Om vervolgens die vragen weer bij mijn coach te leggen. Want ja, ik ben sowieso die leerling die de hele tijd “waarom?” vraagt.

MEER FAVORIETEN? VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *