Friday’s Faves ♡ #5

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe favorites. Lunch, dinner (want food), vlogger en weer een nieuwe oefening! Read on!

Mijn favoriete lunch: De Suikerwinkel

Monique Op Maandag #20 ♡ Pokémon GO | Freud and Fries

Mijn favoriete momentje van deze week viel eigenlijk in het weekend. Mijn bezoek aan Health Advies Breda (lees daarover hier meer) samen met Patty en onze lunch erna. Gezellig op een terrasje bij De Suikerwinkel in Breda waar ik een heerlijke Club met roomkaas en brie heb gegeten.

Ben jij er al eens geweest? Wat is volgens jou een aanrader in Breda?

Mijn favoriete tijdsbesteding

Friday's Faves ♡ #5 | Freud and Fries

Duh! Can it be any more obvious? Afgelopen week stond volledig in het teken van Pokémon Go. Vooral vorig weekend heb ik uren rondgebracht in het park en de stad ’cause you gotta catch ’em all. Ik blijf het geweldig vinden hoe het mensen naar buiten doet trekken en in beweging brengt. Collega’s en mede-trainees heb ik ook al geleidelijk aan ertoe doen aanzetten het spel te installeren. Er gaan teksten, filmpjes en foto’s rond over het hele gebeuren. Maar uiteindelijk is het het allermooist wanneer je ergens in een parkje zit, er een lure aangaat en vanuit alle richtingen mensen tevoorschijn komen.

Mijn favoriete oefening

Friday's Faves ♡ #5 | Freud and Fries

Het is een close call met Shrugs (wat ik trouwens bizar vind want eigenlijk vind ik Shrugs dus verschrikkelijk en nutteloos, maar ik vind het zo tof om elke keer mijn schouderkoppen aan het werk te zien wanneer ik ophaal), maar ik ga deze week toch voor de Bent-over side raises, een oefening voor de achterkant van de schouders. Goed voorovergebogen staan, rechte rug en jezelf eigenlijk helemaal strak zetten en dan je armen zijwaarts optillen. Misschien niet echt de meest charmante positie (of juist wel), maar ik kan echt wel even genieten van dat momentje dat ik mijn schouder en rug aan het werk zie en de lijnen bovenop mijn schouders zie verschijnen.

Ja, waar je al niet gelukkig van kunt worden, hè.

Mijn favoriete vlogger: Annemerel

Ik vind het zo bizar dat deze chick, die ongeveer van mijn leeftijd is, al zo’n groot deel van haar leven haar leven deelt, via bloggen. Hoe tof is dat (of niet, ligt eraan wat je voor ogen hebt)?! Ik denk ook dat dat maakt dat ze het zo natuurlijk maakt en het zo vanzelfsprekend is. Haar vlogs zijn ook gewoon real lifethe real thing. Niet per se mooier dan het is, maar gewoon “dit doe ik, dit ben ik en kijk maar mee.” Ik heb overdag niet veel tijd om vlogs en dergelijke te kijken, maar ‘s avonds, terwijl ik mijn eten kook of wanneer ik mijn tanden sta te poetsen, zet ik vaak wel even een filmpje van haar aan. Even een kijkje in haar leven (klinkt een beetje freaky, non?) terwijl ik mijn alledaagse dingen doe.

Mijn favoriete dinner

Friday's Faves ♡ #5 | Freud and Fries

Ik kan zo blij worden van gerookte kip. Gewoon heel simpel: zoete aardappel en kleurrijke groenten gebakken in wat kokosolie gebakken met gerookte kip. It’s gooooood.

MEER VAN DIT? VOLG ME DAN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *