Friday’s Faves ♡ #8

fridays-faves-8-freud-and-fries

Ik heb misschien wellicht mogelijk een lichte lijstjesfetisj.

Nothing to be ashamed of.

I tell myself.

Dat begint bij to do lijstjes om de chaos in mijn hoofd wat te ordenen en structuur te geven aan mijn weekenden en eindigt ergens waar ik het internet afstruin naar lijstjes met “încredible simple kitchen hacks“…

… of “crazy avocado recipes“. Waarna ik op een website terechtkom met ingrediëntenlijstjes.

Lijstjes zijn handig en praktisch, maar ook overzichtelijk en leuk. Reden dat Friday’s Faves in leven zijn geroepen (al betwijfel ik of dát de reden is, maar ach). De komende vrijdagen wil ik echter eens in teken laten staan van mijn favoriete Instagram-accounts. De personen die ik graag volg en waarom. Ik ben ook enorm benieuwd naar jullie favoriete accounts, dus vergeet hieronder niet te reageren!

Instababes met een hoog real life-gehalte

Keep it real en niet te veel van dat neppe of zoetsappige gedoe, daar kijk en “luister” ik graag naar. Gewoon lekker down to earth en zoals het is. Dus het eerste “thema” van mijn lijstjes betreft de meisjes, meiden, vrouwen (ik weet nooit zo goed welke benaming ik daaraan moet geven…) die inspireren en het gewoon hartstikke echt houden.

Geheel in willekeurige volgorde, totaal niet beïnvloed door vriendjespolitiek (een beetje wellicht. Maar niet zonder reden vriendjes geworden), I give to you

@ladiesliftingpt

fridays-faves-8-freud-and-fries

Janne | High-end Resultcoach | ✨ Coaching voor bossbabes ✨ Offline & Online ✨ 4 pijlers: Body, Business, Balance & Being ✨ Business: [email protected] of: ladiesliftingpt.nl

Waarom volgen?
Janne is echt een girlboss of bossbabe of hoe ze dat tegenwoordig noemen; ze is in ieder geval keihard aan de weg aan het timmeren. Dat zie je en merk je overal aan. Vrouwelijk maar ook zo enorm stoer. Op z’n tijd ben je verzekerd van een enorm stuk let’s-face-it, we-draaien-er-niet-omheen stuk reality. Janne zegt ook precies waar het op staat en weet net dat ene zere plekje te benoemen.

@pattybossch

fridays-faves-8-freud-and-fries

Patty In ♡ with life •Dutchie – Breda •Full time vreetzak •kantoornerd by day •Fitness beast and crazy human by night °Contact: [email protected]

Waarom volgen?
Patty is een beetje een gekkie en hoe negatief dat misschien ook mag klinken, dat is het absoluut niet. Geen lange teksten onder haar foto’s maar wat ze zegt is just right en met een tikkeltje sarcasme. Een beetje food afgewisseld met een gekke-bekken-selfie (van haar of van Wolly) of een grappige quote en dat alles binnen een matchende feed.

@sophiekrielaart

fridays-faves-8-freud-and-fries

☁️ ✨ S O P H I E ✨ ☁️ IFBB BIKINI ATHLETE 1 YEAR OFFSEASON • NATIONALS ’17 MASTER OF SCIENCE SAINT FIT AMBASSADOR

Waarom volgen?
Een mengeling van ironie, sarcasme en cynisme, maar daarom niet minder leuk (of zelfs leuker). Zo “ken” ik Sophie in ieder geval. Ze kan dingen soms zo “emotieloos” zeggen en dat lig ik in een deuk. Maar ook Sophie is recht door zee en zegt gewoon waar het op staat. Dat haar oude bikini prep foto’s veel meer likes krijgen dan nu ze aan het bulken is, bijvoorbeeld. Al weet ik niet zeker of dat tegenwoordig nog waar is.

@thefittestyou

fridays-faves-8-freud-and-fries

G U D R U N   Story of a fit foodie hunkemöller ambassador [email protected]

Waarom volgen?
Gudrun ben ik ooit gaan volgen toen ik Personal Body Plan ging doen, maar inmiddels ken ik haar persoonlijk en hebben we bijvoorbeeld samen de Adidas Pure Boost X Challenge gedaan. Gudrun is in haar teksten openhartig en eerlijk en plaatst regelmatig allerlei blogs over the real life. Daarnaast is ze ondanks de grootte van haar account gewoon normaal gebleven en niet-zo-commercieel geworden, wat je helaas maar wat vaak ziet gebeuren.

@nikkibossch

fridays-faves-8-freud-and-fries

Nikki ➕Dutch • #TeamAlwaysHungry • ➕Bodybuilding staat even op een laag pitje ➕First things First: beenamputatie bij m’n lieffie ❤@daisyzegers

Waarom volgen?
Het zusje van, maar laten we wel wezen, niemand is echt graag “het zusje van.” En Nikki is ook meer dan dat, want ze gunt ons allemaal een real life-kijkje in het leven van haar en haar vriendin. Wat zij en Daisy meemaken, dat is onvoorstelbaar en ik sta er echt van te kijken hoe ze zich daar (met een flinke dosis droge humor, maar op z’n tijd ook de stille traan) doorheen slaan.

@go_with_indi

fridays-faves-8-freud-and-fries

INDI  Voluit Indigo, maar zeg maar gewoon Indi, zeg ik wel go • Love to workout & write ↓ Personal Trainer Amsterdam www.gowithindi.nl

Waarom volgen?
Indi ken ik al een tijdje, maar eigenlijk meer op afstand (want ik ken haar tweelingzus). Ik zag hoe ze haar Instagram-account inzette en een blog begon te bouwen. Ze zit zelf in de fitnessbranche en de energie die ze er uithaalt, straalt ze ook absoluut uit op social media. Afgelopen lente/zomer is ze een twee-maanden-challenge met zichzelf aangegaan om haar vetpercentage omlaag te brengen en te ervaren wat ze klanten laat ervaren. Daar was ze heel eerlijk en open in en dat was enorm tof om te mogen volgen. Daarnaast plaats ze nooit zomaar berichten, maar altijd iets met een boodschap. Not your average post en daar houd ik wel van.

@stronglikeafighter

fridays-faves-8-freud-and-fries

Kenza Sportieveling in de gym. Battle scarred. Eenentwintig. Sterker dan je denkt. Hier om anderen te inspireren. [email protected]

Waarom volgen?
Ik geloof dat Kenza mij ooit is gaan volgen en dat ik haar terug ben gaan volgen. Nou, daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ook bij haar is het let’s get real-gehalte lekker groot (en dat kunnen we alleen maar waarderen), waarbij ze gewoon die zaken aankaart die aangekaart mogen worden. Een meisje met “een rugzakje”, zoals ze dat noemen en die daar open en eerlijk voor durft uit te komen. Die daarmee ook tegen taboes en stigma’s ingaat en je durft te laten nadenken.


En wie zijn jouw favorieten?

VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *