Dinner ♡ Pasta sticks

Pasta sticks | Freud and Fries

Vroeger aten wij thuis regelmatig pasta. Daar was ik maar wat blij om want van die droge gekookte aardappels moest ik niet veel hebben. Waar ik misschien één halve aardappel tussen mijn groente en vlees schoof (terwijl papa dijken aan het bouwen was van dat gele zetmeel), schepte ik zo een bord vol met spaghetti. Héérlijk. Ook koude pastasalades waren favoriet in de zomer.

Deze pasta sticks zijn zo lekker eenvoudig (al kost het wel wat tijd en behendigheid om rucola aan prikkers te rijgen – jezus, hoe kwam ik op dat idee?) en zien er zo leuk uit!

Meer leuke hapjes? Check eens hier:

Pizza wrap muffins | Freud and Fries


Pasta sticks
Print
Door:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 16*
Wat heb je nodig
  • 100 gram farfalle
  • Een bakje cherrytomaatjes
  • Fetablokjes (of mozzarella balletjes)
  • Rucola
Wat moet je doen
  1. Kook de farfalle volgens de instructies op het pak. Ik liet de pasta ongeveer 10 minuten koken zodat ze nog wat stevig zijn (maar wel gaar natuurlijk).
  2. Rijg de farfalle, cherrytomaatjes en rucola aan satéprikkers. Mocht je wat dikkere fetablokjes hebben of bijvoorbeeld mozzarella balletjes gebruiken dan kun je die er ook aan rijgen.
  3. Of anders: strooi de fetablokjes over het geheel.
Serving size: *

* Hoeveelheid en macro’s zijn afhankelijk van de verdeling over de sticks.

VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: