Vroeger aten wij thuis regelmatig pasta. Daar was ik maar wat blij om want van die droge gekookte aardappels moest ik niet veel hebben. Waar ik misschien één halve aardappel tussen mijn groente en vlees schoof (terwijl papa dijken aan het bouwen was van dat gele zetmeel), schepte ik zo een bord vol met spaghetti. Héérlijk. Ook koude pastasalades waren favoriet in de zomer.
Deze pasta sticks zijn zo lekker eenvoudig (al kost het wel wat tijd en behendigheid om rucola aan prikkers te rijgen – jezus, hoe kwam ik op dat idee?) en zien er zo leuk uit!
Kook de farfalle volgens de instructies op het pak. Ik liet de pasta ongeveer 10 minuten koken zodat ze nog wat stevig zijn (maar wel gaar natuurlijk).
Rijg de farfalle, cherrytomaatjes en rucola aan satéprikkers. Mocht je wat dikkere fetablokjes hebben of bijvoorbeeld mozzarella balletjes gebruiken dan kun je die er ook aan rijgen.
Of anders: strooi de fetablokjes over het geheel.
Serving size: *
3.5.3208
* Hoeveelheid en macro’s zijn afhankelijk van de verdeling over de sticks.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: