#Winactie ♡ 3 Protein fluff pakketten [gesloten]

Winactie- 3 protein fluff pakketten | Freud and Fries

Het zal waarschijnlijk iedereen zijn ontgaan maar de afgelopen drie dagen heb ik tussen de berichten door (of eigenlijk ín de berichten) deze winactie aangekondigd. Ik ben namelijk een pro wanneer het aankomt om subtiel aanwijzingen te geven, zó subtiel dat gewoonlijk niemand enig idee heeft waar ik mee bezig ben.

Ik zal je een voorbeeld geven.

Vier jaar lang heb ik gewerkt in de keuken van een ouderenflat (bejaardentehuis dus, maar dan net iets chiquer). Vier jaar lang ben ik helemaal hoteldebotel geweest op een van m’n collega’s. Niet zomaar een beetje verliefd maar knikkende-knieën-verliefd. Nou was ik vroeger wat meer verlegen dan ik tegenwoordig ben (al zit het nog wel in me natuurlijk), maar praten kon ik destijds toch ook wel. Echter, het moment dat hij in de pauze ook in de kantine zat, klapte ik als het ware dicht. Op het moment dat hij me aankeek kwam er geen woord meer over mijn lippen. Oh, wat was ik bang dat hij het door zou hebben. Hij moest het toch zeker merken aan mijn blikken, aan mijn smoorverliefde ogen, aan mijn onzekerheid, aan de berichtjes die ik hem (dan weer wel) stuurde, aan de keren dat we in dezelfde discotheek gingen stappen? Ik dacht ook echt dat hij het wist toen hij me die ene bewuste avond een drankje aanbood, met me danste en me bij afscheid een kus gaf en… Nee. Dat was het. Na die avond besefte hij het wel natuurlijk, maar blijkbaar had hij daarvoor nooit iets gemerkt.

Ja, ZO subtiel ben ik dus.

EN NÚ WEER TERUG NAAR DE WINACTIE.

Winactie- 3 protein fluff pakketten | Freud and Fries

Want ik heb een geweldig (al zeg ik het zelf) prijzenpakket voor jullie gefixed. Wat zeg ik? DRIE GE-WEL-DIGE PRIJZENPAKKETTEN! Jazeker, jij maakt kans om één van de drie protein fluff pakketten te winnen door via Instagram mijn bericht te delen én te vertellen welk pakket jij graag zou winnen.

Het gaat namelijk om drie verschillende pakketten:

  • Het Nutella Choco pakket (1)
  • Het Strawberry Fiesta pakket (2)
  • Het Coco-Caramel pakket (3)

Wat zit erin?

Elk pakket bestaat uit zes producten met in ieder geval Micellar Casein (de beste basis voor protein fluff) en superfood wafels en daarnaast lekkere ingrediënten binnen een bepaald thema om je protein fluff helemaal af te maken! Elk pakket heeft een waarde van rond de €30,00.

Winactie- 3 protein fluff pakketten | Freud and Fries

Het Nutella Choco pakket
Hazelnut Nutella Micellar Casein, cacao poeder, cacao nibs, pindakaas poeder, hazelnootpasta, superfood wafels.

Winactie- 3 protein fluff pakketten | Freud and Fries

Het Strawberry Fiesta pakket
Strawberry Micellar Casein, pompoenpitten, gojibessen, moerbeien, gebroken lijnzaad, superfood wafels.

Winactie- 3 protein fluff pakketten | Freud and Fries

Het Coco-Caramel pakket
Cookies & Cream Micellar Casein, coconut strips, gemalen kokos, kokos protein bites, Walden Farms caramel syrup, superfood wafels.

Hoe kun je winnen?

Heel simpel. Zoals ik al zei: het bericht van de winactie delen. Belangrijk daarbij is mij en Body en Fitshop te volgen en mij in het bericht te taggen. En dus aangeven welk pakket jij graag zou winnen.

Even op een rijtje:

  1. Volg @freudandfries en @bodyenfitshopnl op Instagram.
  2. Deel het winactie-bericht.
  3. Tag @freudandfries in jouw bericht en gebruik de tag #fnfwinactie2016.
  4. Laat weten welk pakket (Nutella Choco, Strawberry Fiesta of Coco-Caramel) jij graag zou winnen.

That’s it! Vier stappen en één van de protein fluff pakketten is misschien binnenkort van jou! WOEHOE!

NAAST OP INSTAGRAM KUN JE ME NATUURLIJK OOK VOLGEN OP FACEBOOK!


En de winnaars zijn…

@evmskps
@debsgoodlife
@healthinut

GEFELICITEERD! Mailen jullie snel je adresgegevens naar mij via [email protected], dan zorg ik dat de pakketjes jullie kant uit komen!

Ik hoop dat jullie heel hard gaan genieten van en experimenteren met jullie pakket! Vergeet me zeker niet te taggen wanneer je een (nieuwe) creatie maakt met het protein fluff pakket, ik kijk ernaar uit!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *